Νεκρός 19χρονος στις διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νεκρός 19χρονος στις διαδηλώσεις για τον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ

Συνεχίζονται με την ίδια ένταση τα επεισόδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ απόρροια της αστυνομικής βίας.

Στα επεισόδια αυτά μάλιστα ένας 19χρονος έχασε σήμερα την ζωή του από άγνωστο που άνοιξε πυρ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Ντιτρόιτ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ένας άνδρας μέσα από ένα SUV άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Ο ύποπτος πάρκαρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να ρίχνει στα τυφλά μέσα στο πλήθος!

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό αλλά είχε χάσει τη ζωή του. Δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του άτυχου 19χρονου, ενώ δεν υπάρχουν ούτε πληροφορίες για τον δράστη, ο οποίος μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Προς εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Euronext - ΕΧΑΕ: Αξιολογούμε την πρόταση

Κοινοτικά λεφτά υπάρχουν - Ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό - ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ στο Κίνημα Δημοκρατίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider