Ιταλία: 130 νεκροί και 652 κρούσματα από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιταλία: 130 νεκροί και 652 κρούσματα από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι ο δείκτης μετάδοσης του ιού, παραμένει κάτω από την μονάδα σε όλη την χώρα, εκτός από τη μικρή βορειοδυτική περιφέρεια της Βάλε Ντ΄Αόστα.

130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία και καταγράφηκαν 652 νέα κρούσματα, ενώ 2.160 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού είναι 228.658 και οι νεκροί έφτασαν τους 32.616. Παράλληλα, 136.720 άνθρωποι έχουν ιαθεί. 595 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και συνολικά 8.957 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία. Για 49.770 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκε κατά 10 κρούσματα και ο αριθμός των θανάτων παρουσιάζει μείωση καθώς έχασαν την ζωή τους 26 λιγότεροι άνθρωποι σε σχέση με την χθεσινή ημέρα. Οι δε ιαθέντες είναι 118 λιγότεροι από χθες.

Οι ασθενείς στις ΜΕΘ, για τεσσαρακοστή έβδομη ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται. Παράλληλα, περιορίζεται και ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι ο δείκτης μετάδοσης του ιού, παραμένει κάτω από την μονάδα σε όλη την χώρα, εκτός από τη μικρή βορειοδυτική περιφέρεια της Βάλε Ντ΄Αόστα. Οι αυξομειώσεις του όμως θα πρέπει να συνεχίσουν να παρακολουθούνται με μεγάλη προσοχή, ιδίως στη βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider