Έιπριλ Ρούντιν: Αυτή είναι η γυναίκα που επηρεάζει όσο κανένας τους επενδυτές (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έιπριλ Ρούντιν: Αυτή είναι η γυναίκα που επηρεάζει όσο κανένας τους επενδυτές (pic)
Η εταιρεία μάρκετινγκ Onalytica αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε τον κατάλογο των 100 managers με τη μεγαλύτερη επίδραση διεθνώς. Στην κορυφή βρίσκεται μια γυναίκα.

Η Έιπριλ Ρούντιν είναι η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του The Rudin Group και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους ανθρώπους του internet που ασκούν τη μεγαλύτερη επίδραση στον τομέα των επενδύσεων.

Και μπορεί συνήθως όταν κάποιος σκέφτεται «influencers» στο διαδίκτυο, το μυαλό του να πηγαίνει πρώτα σε blogger της μόδας ή του lifestyle, όμως εν έτει 2019 τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον και οι οικονομικοί managers, όπως η Έιπριλ, χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να δώσουν συμβουλές για τις καλύτερες επενδύσεις ή τις καλύτερες στρατηγικές οικονομικού προγραμματισμού. Και μάλιστα το κάνουν τόσο καλά που ξεχωρίζουν και κατάφεραν να γίνουν οι influencers του τομέα τους.

Η εταιρεία μάρκετινγκ Onalytica αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε τον κατάλογο με τους 100 managers με τη μεγαλύτερη επίδραση.

Για να φτιάξει τον κατάλογο, η εταιρεία ανέλυσε περισσότερα από 7,6 εκατομμύρια post σε κοινωνικά δίκτυα, αναζητώντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά (η μελέτη διεξήχθη μεταξύ 20 Φεβρουαρίου 2018 και 20 Φεβρουαρίου 2019).

Στη συνέχεια, η Onalytica κατέταξε τους «influencers» σε σχέση με το ποιος ξεκίνησε τις περισσότερες συζητήσεις για τα κοινωνικά μέσα.

Σύμφωνα με το MarketWatch, την πρωτιά πήρε η Έιπριλ Ρούντιν, η οποία σε προηγούμενη συνέντευξή της με την Onalytica, ανέφερε ότι η διαχείριση του πλούτου αλλάζει γρήγορα και οι συνάδερφοί της πρέπει να προσαρμοστούν.

«Τα παλιά μοντέλα επιχειρήσεων και οι νοοτροπίες του παρελθόντος πρέπει να απορριφθούν για νέα μοντέλα και ιδέες που εμπλέκονται με πελάτες όλων των ηλικιών, και ιδιαίτερα τους millennials» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ τον «χάρτη» της Onalytica:

wealth influencers

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider