Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο: Βρέθηκαν δύο καμένες μηχανές

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο: Βρέθηκαν δύο καμένες μηχανές

Δύο καμένες μηχανές βρέθηκαν στο λόφο του Στρέφη και η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να ανήκουν στους κουκουλοφόρους που λήστεψαν κοσμηματοπωλείο το απόγευμα της Παρασκευής.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής, σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Πανεπιστημίου 59 -κοντά στη συμβολή με την οδό Θεμιστοκλέους-, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες ήταν τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες και καπέλα. Κινήθηκαν στο σημείο με μηχανές, κατέβηκαν απ’ αυτές, εισέβαλαν στο κατάστημα, απείλησαν υπαλλήλους και ιδιοκτήτες, απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ρολόγια και έφυγαν.

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς τα Εξάρχεια. Αργότερα άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε δύο μηχανές στο λόφο του Στρέφη. Από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανήκουν στους δράστες οι δύο αυτές μηχανές που πυρπόλησαν οι άγνωστοι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

«Μας απείλησαν με όπλα» δήλωσε υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, χωρίς να γνωρίζει ακόμα τι έχει κλαπεί, καθώς δεν έχει γίνει απογραφή των πραγμάτων που λείπουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider