Μεσοθεραπεία σώματος: Σε ποιους απευθύνεται και πόσο αποτελεσματική είναι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μεσοθεραπεία σώματος: Σε ποιους απευθύνεται και πόσο αποτελεσματική είναι

Η μεσοθεραπεία σώματος αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αναζωογόνησης και ενυδάτωσης του δέρματος. Ο λόγος που την κάνει τόσο δημοφιλή στο γυναικείο κοινό είναι πως μπορεί να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα και το επίμονο τοπικό πάχος, χαρίζοντας σύσφιξη στην περιοχή που εφαρμόζεται.

Ποια η διαδικασία εφαρμογής;

Όπως μας εξήγησαν στο κέντρο πλαστικής χειρoυργικής Kallisti Medical κάθε θεραπεία είναι απόλυτα εξατομικευμένη. Ο γιατρός ανάλογα με την περίπτωση αφού σχεδιάσει προσεκτικά τα σημεία εφαρμογής, καταλήγει στην σύνθεση του μεσοθεραπευτικού cocktail. Πρόκειται για μίγμα φυτικών κυρίως συστατικών (π.χ. αγκινάρα, καφεΐνη), τα οποία είναι πιστοποιημένα, ασφαλή και εγκεκριμένα για χρήση στη μεσοθεραπεία. Το υλικό εγχύεται διαδερμικά μέσω ειδικών βελόνων και φτάνει βαθιά κάτω από το χόριο.

Να σημειώσουμε πως οι βελόνες μεσοθεραπείας είναι πολύ λεπτές και πως όλη η διαδικασία είναι καλά ανεκτή από την υποψήφια. Ο αριθμός των συνεδριών και η συχνότητα τους διαφοροποιείται ανάλογα με την περίπτωση. Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-8 θεραπείες και μπορούν να γίνονται κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Τι μπορούμε να επιτύχουμε μέσω της μεσοθεραπείας;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μικρότερες ή μεγαλύτερες ατέλειες του σώματος όπως η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση του δέρματος, το τοπικό πάχος. Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, κάθε φορά επιλέγεται προσεκτικά και το βάθος διείσδυσης των βελόνων.

Αφορά ηλικιακά μόνο μεγάλες γυναίκες;

Η μεσοθεραπεία αφορά όλες τις ηλικίες. Εξαρτάται από την ίδια την γυναίκα και πότε εκείνη θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει τις ατέλειες του σώματός της.

Θα μείνουν σημάδια μετά την θεραπεία;

Επειδή η μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη μέθοδος, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δημιουργηθούν μώλωπες ή ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή. Υποχωρούν όμως μέσα σε λίγες μέρες.

Μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αρκεί η υποψήφια να ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού. Αποτελεί άλλωστε μια εξαιρετική θεραπεία για την αναζωογόνηση του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο δέρματος.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider