Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια και τις εθνικές οδούς σήμερα Μεγάλη Πέμπτη.

Στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου η κίνηση είναι από χθες Μεγάλη Τετάρτη ιδιαίτερα αυξημένη. Το Λιμενικό Σώμα έχει αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκδρομές. Παράλληλα συμβουλεύει τους επιβάτες να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μία ώρα νωρίτερα.

Στον Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί 28 δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και 24 για Κυκλάδες, την ώρα που η πληρότητα αγγίζει το 90%. Σε ποσοστό 30% καταγράφεται η αύξηση των επιβατών φέτος για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη και στις Εθνικές Οδούς. Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών, όπως και την πρόληψη ατυχημάτων, έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα από την Τροχαία σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών στο ρεύμα εξόδου από τις 3 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ και τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 6 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια ν. Κατσέλη: Το κόστος για τράπεζες και Δημόσιο, τι αλλάζει για τους δανειολήπτες

ΤτΕ: Ενίσχυση ηλεκτρονικών πληρωμών και κινήτρων για περιορισμό της φοροδιαφυγής

Η νέα βερσιόν της «επανίδρυσης του κράτους» - Ο Τσίπρας ξεγράφει την «πρώτη φορά Αριστερά» - Ο ψυχρός πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider