Growthfund Investor Summit 2026: Η Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς επενδυτικού διαλόγου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Growthfund Investor Summit 2026: Η Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς επενδυτικού διαλόγου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το Υπερταμείο συγκεντρώνει στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής, της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Υπερταμείο/Growthfund συγκεντρώνει στις 22 Ιουνίου στην Αθήνα, για τρίτη συνεχή χρονιά, κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής, της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο Growthfund Investor Summit 2026.

Με κεντρικό θέμα «Navigating the New Geoeconomic Order: Greece as a Strategic Hub for Capital and Growth», το Summit πρόκειται να αναδείξει τις ευκαιρίες που δημιουργεί η νέα γεωοικονομική πραγματικότητα για τη χώρα. Από τις επενδύσεις και τις στρατηγικές υποδομές έως την τεχνητή νοημοσύνη, την ενέργεια, την καινοτομία και τον τουρισμό, οι συζητήσεις στο Growthfund Investor Summit θα εστιάσουν στις δυνάμεις που διαμορφώνουν το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ συμμετέχουν με ομιλίες, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας. Τις εργασίες του Summit θα κλείσει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στις εργασίες του Summit θα λάβουν, επίσης, μέρος εκπρόσωποι κορυφαίων διεθνών οργανισμών και επενδυτικών σχημάτων, μεταξύ των οποίων οι European Stability Mechanism (ESM), Development Finance Corporation (DFC), Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB), International Congress and Convention Association (ICCA), καθώς και στελέχη σημαντικών ελληνικών και διεθνών ομίλων επιχειρήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο πήχης Μητσοτάκη στην «μία και αυτοδύναμη Κυριακή» - Η προειδοποίηση στον Σαμαρά - Η άφαντη συνεδριακή θέση του ΠΑΣΟΚ

Χρέη στην Eφορία: Στο «ράφι» 6 δισ. ως ανεπίδεκτα είσπραξης - Tο σχέδιο της ΑΑΔΕ

Ακαθάριστα οικόπεδα: Πού σκοντάφτει ο καθαρισμός ενώ λήγει η προθεσμία στις 15 Ιουνίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider