Σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού για το διαφημιστικό drone show γνωστής εταιρείας αθλητικών υποδημάτων και ρουχισμού, την Πέμπτη, πάνω από την Ακρόπολη.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού, «οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού καταθέτουν εντός της ημέρας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραβίαση της αρχαιολογικής νομοθεσίας. Επιπλέον το Υπουργείο είναι σε επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να διερευνηθεί η τήρηση ή μη της διαδικασίας αδειοδότησης της υπερπτήσης drone, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία»
Το show έλαβε χώρα σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, γεγονός που πυροδότησε ερωτήματα για το αν είχε χορηγηθεί σχετική άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού.