Η Σ. Αραβία καταγγέλλει το σχέδιο Νετανιάχου για το προσαρτημένο Γκολάν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Σ. Αραβία καταγγέλλει το σχέδιο Νετανιάχου για το προσαρτημένο Γκολάν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Σαουδική Αραβία καταδίκασε σήμερα ένα σχέδιο της ισραηλινής κυβέρνησης που αποσκοπεί στον διπλασιασμό του πληθυσμού στο τμήμα των συριακών υψιπέδων του Γκολάν που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το Ισραήλ.

Η Σαουδική Αραβία καταδίκασε σήμερα ένα σχέδιο της ισραηλινής κυβέρνησης που αποσκοπεί στον διπλασιασμό του πληθυσμού στο τμήμα των συριακών υψιπέδων του Γκολάν που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το Ισραήλ, καταγγέλλοντας «δολιοφθορά» στις «ευκαιρίες για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Συρία».

Σε ανακοίνωσή του, το σαουδαραβικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε «την καταδίκη και την καταγγελία του βασιλείου για την απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης κατοχής να επεκτείνει την εποικιστική δραστηριότητα στο κατεχόμενο Γκολάν», βλέποντας σε αυτό μια «συνεχή δολιοφθορά στις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Συρία» μετά την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΜΙΔΑ - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν πάνω από 7 εκατ. φορολογούμενοι

Τροχάδην για τις 72 δόσεις - Υβριδικά... μερεμέτια - Συμφωνίες και νέα υψηλά για τη ΔΕΗ

Γαλάζιες περιοδείες με.. τσίπουρα - Κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ για περισσότερα δωρεάν - Τα μπλόκα του Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider