Επεισόδια στην Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επεισόδια στην Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη επί της Πατησίων, ανάμεσα σε ΑΣΟΕΕ και Πολυτεχνείο, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και αστυνομικές δυνάμεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Τρίτη επί της Πατησίων, ανάμεσα σε ΑΣΟΕΕ και Πολυτεχνείο, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μια ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη κοντινού υποκαταστήματος τράπεζας.

Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στο κτήριο του Πανεπιστημίου, πετώντας τρικάκια συμπαράστασης για τους συλληφθέντες για τρομοκρατία και τον νεκρό του διαμερίσματος στην οδό Αρκαδίας, στους Αμπελοκήπους.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κληθεί να μεταβεί στο σημείο για κατάσβεση φωτιάς σε κάδο.

Λόγω της έντασης διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων αλλά πλέον διεξάγεται κανονικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κατοικίες: Οι κινήσεις που «κλειδώνουν» την επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι έως το τέλος Σεπτεμβρίου

ΕΦΚΑ: Ολοταχώς προς τη σύνταξη βγαίνει η γενιά των baby boomers - Γιατί συνεχίζουν να εργάζονται

AρρένΑ: Αύξηση πωλήσεων για το «νερό του Ολυμπιακού» - Οι στόχοι της οικογένειας Τσάκου

gazzetta
gazzetta reader insider insider