Insider
Ροή
Οικονομία
Ελλάδα Διεθνή Real Estate Οικονογράφημα
Πολιτική
Ελλάδα Διεθνή
Επιχειρήσεις
Ελλάδα Διεθνή Τράπεζες
Αγορές
Χρηματιστήριο Ξένα Χρηματιστήρια Αναλύσεις Commodities Forex Κρυπτονομίσματα
Tax & Labour
Φορολογικά Ασφαλιστικά Εργασιακά
Επικαιρότητα
Ελλάδα Διεθνή
Special
Αυτοκίνητο Τεχνολογία Τουρισμός Υγεία Το Γράφημα Της Εβδομάδας Κουίζ Της Εβδομάδας Sustainability Αφιερώματα Made in Greece
Συνεντεύξεις Πρωτοσέλιδα
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
15 Νοεμβρίου 2025
Ειδήσεις | Διεθνή
25-05-2024 | 11:48

Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four

Χρήστος Δοντάς
Facebook X Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four
Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four της Ευρωλίγκας μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, καθώς με μικρές εξαιρέσεις (πχ την ένταση έξω από το Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε), διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις κερκίδες του Βερολίνου με τη δυναμική τους παρουσία.

Στους ημιτελικούς του F4, το «τριφύλλι» υπέταξε την Φενέρ του «Σάρας» με 73 - 57 και πέρασε στην τελική φάση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού με σκορ 87 - 76. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα» σε Final Four.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αρμάδα που Εργκίν Αταμάν μπήκε στοχοπροσηλωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ αν και «καρδιοχτύπησε», τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη «Μητέρα των Μαχών» απέναντι στους Μαδριλένους, διεκδικώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα της, με αποτέλεσμα προκαλεί φρενίτιδα και... παράκρουση στους οπαδούς της.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην υπερηχητική ομάδα του Τσους Ματέο και μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, υποτάχθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών. Ωστόσο, παρά την «πίκρα» από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καταχειροκρότησαν την ομάδα τους που βρέθηκε για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four.

Δυστυχώς, φέτος, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν ελληνικό τελικό F4. Ο MVP του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double - double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ), με σημαντικούς συμπαραστάτες από τον «πράσινο» πάγκο. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός άργησε να «ξυπνήσει» και φάνηκε αδύναμος να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ, με πολυτιμότερο παίκτη της τον Ντζάναν Μούσα με 20 πόντους.

Παραδοσιακά, κάθε ομάδα στο Final Four λαμβάνει περίπου 1.000 με 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ώστε να εξασφαλίζεται ότι υπάρχει σημαντική παρουσία οπαδών από όλες τις ομάδες, δημιουργώντας μια ζωντανή και πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στις γερμανικές κερκίδες.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η πιο πλούσια ομάδα του Final Four - Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Βεβαίως, εκτός από τα εισιτήρια που διατίθενται στις ομάδες, υπάρχουν και εκείνα που είναι διαθέσιμα μέσω γενικής πώλησης, τα οποία αγοράζουν φίλαθλοι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα υψηλή​.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτοξεύουν την συνδρομητική

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Αταμάν, κάλεσε από τον Νοέμβριο να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε η διαμονή των οπαδών στο Βερολίνο να είναι πιο οικονομική, όντας... σίγουρος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πρόσφατα, αναφέρθηκε στην δυσκολία να εξασφαλίσει τα... πολύτιμα «χαρτάκια».

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο - Αλλά δεν έδωσε τίποτα για τον κορυφαίο της παίκτη!

Τα εισιτήρια για το Final Four ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με την κατηγορία και τις παροχές. Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές εκκινούν από 709 ευρώ και φτάνουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Ενδεικτικό είναι πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως, με όσα ήταν διαθέσιμα σε προπώληση να «ξεπουλούν» μέσα σε 1 ώρα, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 4 ώρες​, σύμφωνα με αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις κερκίδες έστω και την τελευταία στιγμή, η εύρεση εισιτηρίων είναι... ακατόρθωτη και ίσως χρειαστεί να στραφούν σε δευτερογενείς αγορές.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 πολυτιμότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο για το 2024 - «Βασίλισσα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου, αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ ήδη οι απογοητευμένοι οπαδοί της Φενέρ του Ολυμπιακού ήδη πωλούν τα... χαρτάκια τους μαζικά και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και Τουρκία, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Σουβλάκι στα 8 ευρώ;» - Ο λογαριασμός της εγκατάλειψης;

Υποδομές: Σε ποια εμβληματικά έργα «κόβονται κορδέλες»

Ανοίγει ο δρόμος για φορολόγηση των μικροδεμάτων από Shein και Temu - Τι λέει η αγορά

Όλες οι ειδήσεις

00:37

Παπαθανάσης για αναβάθμιση από Fitch: Μία ακόμα ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

00:13

Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο

00:04

Fitch: Αναβαθμίζει την αξιολόγηση της Ελλάδας σε «ΒΒΒ»

00:01

Τραμπ: Εξαιρεί από δασμούς βοδινό κρέας, καφέ και μπανάνες - Όλα τα προϊόντα

23:52

Enterprise Greece: Η Ελλάδα στο προσκήνιο της καινοτομίας στη Λισαβόνα

23:40

NYT: Συνάντηση Γουίτκοφ με τον επικεφαλής των διαπραγματευτών της Χαμάς

23:28

Μπάσιμο 4,3 δισ. δολαρίων στην Alphabet από Berkshire Hathaway

23:14

Wall Street: Έσωσαν το πρόσημο της εβδομάδας Dow Jones και S&P 500 - Πλήρωσε το sell off o Nasdaq

23:01

Σεισμοί: Χάρτης δείχνει τα «κόκκινα» σημεία σε Ελλάδα και Ευρώπη

22:48

Ευρωπαίοι ηγέτες Άμυνας: Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και η στήριξη σταθερή στο Κίεβο

22:35

Σε Παρίσι και Μαδρίτη ο Ζελένσκι

22:22

Bloomberg: Ο Τραμπ δίνει F-35 στην Σαουδική Αραβία – Στην αναμονή η Τουρκία

22:10

ΟΗΕ: Κοινή δήλωση για το Ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Γάζα

22:00

Τσίπρας στην «Ιθάκη»: Το δημοψήφισμα ήταν προσωπική μου απόφαση

21:58

Μια πυρκαγιά και σφοδρές καταιγίδες απειλούν την Καλιφόρνια

21:46

Εβδομάδα κερδών για το πετρέλαιο με νέο boost 2%

21:36

Ο Δανός υπουργός Εξωτερικών προσκαλεί τους διαδικτυακούς haters του σε κατ' ιδίαν συνάντηση

21:26

Χρυσός: Κέρδη στην εβδομάδα - «Βουτιά» την Παρασκευή

21:12

Eurojackpot: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 18 εκατ. ευρώ

21:08

Τέλος εποχής στη Walmart: Αποχωρεί ο CEO - Ποιος αναλαμβάνει

20:57

Ο Έλληνας που διώκει τον Τραμπ

20:46

Ομόλογο Lamda: Υπερκάλυψη κατά 1,54 φορές - Άντλησε 500 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 3,8%

20:44

Σε ΑΜΚ ύψους 9,55 εκατ. ευρώ προχωρά η Regency - Συμμετέχουν Λάμψα και Intracom Holdings

20:36

Ήρθε και η ώρα της Βρετανίας μετά τη Γαλλία - Ανησυχίες για τα δημοσιονομικά

20:23

Το chatbot της Anthropic εξαπέλυσε μόνο του κυβερνοεπιθέσεις - Ο ρόλος των Κινέζων χάκερς

20:12

Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία 3 εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων στην Αθήνα

20:01

ΔΙΜΕΑ: 45.000 έλεγχοι και πρόστιμα πάνω από 16 εκατ. ευρώ - Τα ποσά στις πολυεθνικές

19:50

Τρ. Πειραιώς: Έκτακτη γ.σ. στις 5 Δεκεμβρίου για απορρόφηση της Πειραιώς Holdings

19:39

Μοτοδυναμική: Deal με P.M. TSERIOTIS για το 30% στη θυγατρική Blue Horizon

19:28

Βουλγαρία: Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2026 θα ανέλθει στα 2,708 δισ. ευρώ

tags:
Ευρώπη
Μπάσκετ
Αθλητισμός
Παναθηναϊκός
Εισιτήρια
Ακρίβεια
Ευρώ
Χρήματα
Φόρτωση BOLM...
Insider
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Επιχειρήσεις
  • Αγορές
  • Tax & Labour
  • Επικαιρότητα
  • Sustainability

Design by SDGTM

Copyright© 2013 - 2025 insider.gr

  • Επικοινωνία
  • Η ομάδα μας
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Development by Liquid Media

Insider
gazzetta
gazzetta reader insider insider