Insider
Ροή
Οικονομία
Ελλάδα Διεθνή Real Estate Οικονογράφημα
Πολιτική
Ελλάδα Διεθνή
Επιχειρήσεις
Ελλάδα Διεθνή Τράπεζες
Αγορές
Χρηματιστήριο Ξένα Χρηματιστήρια Αναλύσεις Commodities Forex Κρυπτονομίσματα
Tax & Labour
Φορολογικά Ασφαλιστικά Εργασιακά
Επικαιρότητα
Ελλάδα Διεθνή
Special
Αυτοκίνητο Τεχνολογία Τουρισμός Υγεία Το Γράφημα Της Εβδομάδας Κουίζ Της Εβδομάδας Sustainability Αφιερώματα Made in Greece
Συνεντεύξεις Πρωτοσέλιδα
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
01 Αυγούστου 2026
Ειδήσεις | Διεθνή
25-05-2024 | 11:48

Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four

Χρήστος Δοντάς
Facebook X Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four της Ευρωλίγκας μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, καθώς με μικρές εξαιρέσεις (πχ την ένταση έξω από το Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε), διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις κερκίδες του Βερολίνου με τη δυναμική τους παρουσία.

Στους ημιτελικούς του F4, το «τριφύλλι» υπέταξε την Φενέρ του «Σάρας» με 73 - 57 και πέρασε στην τελική φάση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού με σκορ 87 - 76. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα» σε Final Four.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αρμάδα που Εργκίν Αταμάν μπήκε στοχοπροσηλωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ αν και «καρδιοχτύπησε», τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη «Μητέρα των Μαχών» απέναντι στους Μαδριλένους, διεκδικώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα της, με αποτέλεσμα προκαλεί φρενίτιδα και... παράκρουση στους οπαδούς της.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην υπερηχητική ομάδα του Τσους Ματέο και μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, υποτάχθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών. Ωστόσο, παρά την «πίκρα» από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καταχειροκρότησαν την ομάδα τους που βρέθηκε για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four.

Δυστυχώς, φέτος, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν ελληνικό τελικό F4. Ο MVP του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double - double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ), με σημαντικούς συμπαραστάτες από τον «πράσινο» πάγκο. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός άργησε να «ξυπνήσει» και φάνηκε αδύναμος να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ, με πολυτιμότερο παίκτη της τον Ντζάναν Μούσα με 20 πόντους.

Παραδοσιακά, κάθε ομάδα στο Final Four λαμβάνει περίπου 1.000 με 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ώστε να εξασφαλίζεται ότι υπάρχει σημαντική παρουσία οπαδών από όλες τις ομάδες, δημιουργώντας μια ζωντανή και πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στις γερμανικές κερκίδες.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η πιο πλούσια ομάδα του Final Four - Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Βεβαίως, εκτός από τα εισιτήρια που διατίθενται στις ομάδες, υπάρχουν και εκείνα που είναι διαθέσιμα μέσω γενικής πώλησης, τα οποία αγοράζουν φίλαθλοι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα υψηλή​.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτοξεύουν την συνδρομητική

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Αταμάν, κάλεσε από τον Νοέμβριο να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε η διαμονή των οπαδών στο Βερολίνο να είναι πιο οικονομική, όντας... σίγουρος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πρόσφατα, αναφέρθηκε στην δυσκολία να εξασφαλίσει τα... πολύτιμα «χαρτάκια».

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο - Αλλά δεν έδωσε τίποτα για τον κορυφαίο της παίκτη!

Τα εισιτήρια για το Final Four ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με την κατηγορία και τις παροχές. Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές εκκινούν από 709 ευρώ και φτάνουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Ενδεικτικό είναι πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως, με όσα ήταν διαθέσιμα σε προπώληση να «ξεπουλούν» μέσα σε 1 ώρα, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 4 ώρες​, σύμφωνα με αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις κερκίδες έστω και την τελευταία στιγμή, η εύρεση εισιτηρίων είναι... ακατόρθωτη και ίσως χρειαστεί να στραφούν σε δευτερογενείς αγορές.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 πολυτιμότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο για το 2024 - «Βασίλισσα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου, αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ ήδη οι απογοητευμένοι οπαδοί της Φενέρ του Ολυμπιακού ήδη πωλούν τα... χαρτάκια τους μαζικά και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και Τουρκία, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Κέρδη άνω των 2,5 δισ. ευρώ στο εξάμηνο με το βλέμμα σε υψηλότερα

Καύσιμα: Ξεκινά από σήμερα η νέα επιδότηση στο ντίζελ - Πώς επηρεάζει τουρισμό, μεταφορές και νησιά

«Ανακαινίζω»: Πόσες βεβαιώσεις επιλεξιμότητας υποβλήθηκαν για επιδότηση έως 36.000 ευρώ - Ανοικτή έως 31/8 η πλατφόρμα

Όλες οι ειδήσεις

22:17

Ημαθία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένες με τη μέθοδο του «λογιστή» και απέσπασαν κοσμήματα αξίας 57.800 ευρώ

21:47

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές για υπόθεση κλοπής μετασχηματιστών ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη

21:24

Φωκίδα: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

21:18

Τασούλας: Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των πυροσβεστών που έφυγαν

21:17

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Πόρτο Γερμενό

20:42

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου – Αρνήθηκε τις κατηγορίες

20:35

Θεσσαλονίκη: Κλείνει το βράδυ η Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδός λόγω των εργασιών για το Flyover

20:28

Πυροσβεστική: 59 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο

20:21

Λεχαινά: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή, Κουνουπέλι

20:10

Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε αρκετά μέλη της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

19:50

ΗΠΑ: Μπλόκο του Κογκρέσου σε πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στην Τουρκία αν δεν υπάρξει προοδος στα ανθρώπινα δικαιώματα

19:30

Wall Street: Το χρηματιστήριο που δεν επιτρέπεται να πέσει

19:24

Οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ συνεδριάζουν εκτάκτως την Τρίτη με θέμα τις εξελίξεις στην Θέουτα

19:09

Δίχως τέλος η μάχη με τις φλόγες σε Βοιωτία και Αττική - 112 για εκκένωση προς Μέγαρα

18:47

AtmoHub: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τον καπνό των πυρκαγιών

18:36

ΑΑΔΕ: Πρώτος επιτόπιος έλεγχος για αγροτικές επιδοτήσεις - Έλεγχος σε 195 κτηνοτρόφους στην Κρήτη

18:22

Γαλλία: Αυξημένες κατά 9% οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων

17:59

Κοντογεώργης: Τιτάνιο το έργο του πυροσβεστικού σώματος, υπάρχει συντονισμός με την αυτοδιοίκηση

17:54

Στον ανακριτή ο υπεύθυνος λειτουργίας του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου

17:45

BYD: Αύξηση παγκόσμιων πωλήσεων EV για τρίτο διαδοχικό μήνα

17:36

ΓΓΠΠ: Σε Red Code την Κυριακή για Αττική, Βοιωτία, και Εύβοια

17:30

Πυρκαγιά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στην Καμηλόβρυση Φθιώτιδας - Μήνυμα του 112

17:00

Νέες πηγές εσόδων αναζητούν τα σούπερ μάρκετ – Οι επενδύσεις της επόμενης μέρας

16:52

SpaceX: Τι ρώτησαν οι επενδυτές τον Έλον Μασκ ενόψει των πρώτων οικονομικών αποτελεσμάτων

16:41

Ανοιχτός ο Λόφος Λυκαβηττού από σήμερα τα μεσάνυχτα

16:37

Πτολεμαϊδα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εμπορίας 57 ανθρώπων με σκοπό την εργασιακή και οικονομική τους εκμετάλλευση

16:25

Τσουκαλάς: Το κόμμα ΕΛΑΣ κάνει light αντιπολίτευση στη ΝΔ και διεξάγει μονομέτωπο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ

16:06

Τουρκία-Ιράκ: Υπογραφή συμφωνίας ενός έτους για διασφάλιση χρήσης του πετρελαϊκού αγωγού μεταξύ των δύο χωρών

15:39

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια

15:25

Τι είναι η πολιτιστική συνταγογράφηση και πώς βοηθά στην αναμονή για την λήψη υπηρεσιών ψυχικής υγείας

tags:
Ευρώπη
Μπάσκετ
Αθλητισμός
Παναθηναϊκός
Εισιτήρια
Ακρίβεια
Ευρώ
Χρήματα
Φόρτωση BOLM...
Insider
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Επιχειρήσεις
  • Αγορές
  • Tax & Labour
  • Επικαιρότητα
  • Sustainability

Design by SDGTM

Copyright© 2013 - 2026 insider.gr

  • Επικοινωνία
  • Η ομάδα μας
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Development by Liquid Media

Insider

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider