Insider
Ροή
Οικονομία
Ελλάδα Διεθνή Real Estate Οικονογράφημα
Πολιτική
Ελλάδα Διεθνή
Επιχειρήσεις
Ελλάδα Διεθνή Τράπεζες
Αγορές
Χρηματιστήριο Ξένα Χρηματιστήρια Αναλύσεις Commodities Forex Κρυπτονομίσματα
Tax & Labour
Φορολογικά Ασφαλιστικά Εργασιακά
Επικαιρότητα
Ελλάδα Διεθνή
Special
Αυτοκίνητο Τεχνολογία Τουρισμός Υγεία Το Γράφημα Της Εβδομάδας Κουίζ Της Εβδομάδας Sustainability Αφιερώματα Made in Greece
Συνεντεύξεις Πρωτοσέλιδα
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
28 Φεβρουαρίου 2026
Ειδήσεις | Διεθνή
25-05-2024 | 11:48

Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four

Χρήστος Δοντάς
Facebook X Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four
Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four της Ευρωλίγκας μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, καθώς με μικρές εξαιρέσεις (πχ την ένταση έξω από το Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε), διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις κερκίδες του Βερολίνου με τη δυναμική τους παρουσία.

Στους ημιτελικούς του F4, το «τριφύλλι» υπέταξε την Φενέρ του «Σάρας» με 73 - 57 και πέρασε στην τελική φάση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού με σκορ 87 - 76. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα» σε Final Four.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αρμάδα που Εργκίν Αταμάν μπήκε στοχοπροσηλωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ αν και «καρδιοχτύπησε», τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη «Μητέρα των Μαχών» απέναντι στους Μαδριλένους, διεκδικώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα της, με αποτέλεσμα προκαλεί φρενίτιδα και... παράκρουση στους οπαδούς της.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην υπερηχητική ομάδα του Τσους Ματέο και μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, υποτάχθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών. Ωστόσο, παρά την «πίκρα» από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καταχειροκρότησαν την ομάδα τους που βρέθηκε για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four.

Δυστυχώς, φέτος, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν ελληνικό τελικό F4. Ο MVP του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double - double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ), με σημαντικούς συμπαραστάτες από τον «πράσινο» πάγκο. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός άργησε να «ξυπνήσει» και φάνηκε αδύναμος να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ, με πολυτιμότερο παίκτη της τον Ντζάναν Μούσα με 20 πόντους.

Παραδοσιακά, κάθε ομάδα στο Final Four λαμβάνει περίπου 1.000 με 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ώστε να εξασφαλίζεται ότι υπάρχει σημαντική παρουσία οπαδών από όλες τις ομάδες, δημιουργώντας μια ζωντανή και πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στις γερμανικές κερκίδες.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η πιο πλούσια ομάδα του Final Four - Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Βεβαίως, εκτός από τα εισιτήρια που διατίθενται στις ομάδες, υπάρχουν και εκείνα που είναι διαθέσιμα μέσω γενικής πώλησης, τα οποία αγοράζουν φίλαθλοι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα υψηλή​.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτοξεύουν την συνδρομητική

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Αταμάν, κάλεσε από τον Νοέμβριο να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε η διαμονή των οπαδών στο Βερολίνο να είναι πιο οικονομική, όντας... σίγουρος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πρόσφατα, αναφέρθηκε στην δυσκολία να εξασφαλίσει τα... πολύτιμα «χαρτάκια».

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο - Αλλά δεν έδωσε τίποτα για τον κορυφαίο της παίκτη!

Τα εισιτήρια για το Final Four ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με την κατηγορία και τις παροχές. Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές εκκινούν από 709 ευρώ και φτάνουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Ενδεικτικό είναι πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως, με όσα ήταν διαθέσιμα σε προπώληση να «ξεπουλούν» μέσα σε 1 ώρα, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 4 ώρες​, σύμφωνα με αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις κερκίδες έστω και την τελευταία στιγμή, η εύρεση εισιτηρίων είναι... ακατόρθωτη και ίσως χρειαστεί να στραφούν σε δευτερογενείς αγορές.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 πολυτιμότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο για το 2024 - «Βασίλισσα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου, αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ ήδη οι απογοητευμένοι οπαδοί της Φενέρ του Ολυμπιακού ήδη πωλούν τα... χαρτάκια τους μαζικά και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και Τουρκία, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Lamda: Έτσι θα είναι το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού - Η φιλοσοφία και η αρχιτεκτονική της ανάπτυξης

Υπολογίστε το επίδομα παιδιού Α21

Παράνομος τζόγος: «Καμπάνες» έως 800.000 ευρώ, φυλάκιση τουλάχιστον 10 ετών - Σε κλοιό influencers και παράνομα sites

Όλες οι ειδήσεις

23:55

Νορβηγία: Συνελήφθη ανήλικος που κατηγορείται ότι σχεδίαζε επίθεση σε κέντρο του ΝΑΤΟ

23:46

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις δημόσιες υπηρεσίες της Αττικής στις 4 Μαρτίου

23:34

ΗΠΑ: Η NASA αναθεωρεί την αποστολή Artemis για την επιστροφή στη Σελήνη

23:27

Απασφάλισε κατά της Anthropic o Τραμπ: «Διακόπτεται κάθε χρήση από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες»

23:11

Ο πληθωρισμός «πλήγωσε» την Wall Street στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου

22:57

Ταξιδιωτική οδηγία ΥΠΕΞ: Αποφύγετε επισκέψεις σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη και Ιράν

22:45

Σε πολύμηνα υψηλά το πετρέλαιο εν μέσω εντάσεων στη Μέση Ανατολή

22:33

Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει για να «διευκολύνει τον διάλογο» μεταξύ Πακιστάν - Αφγανιστάν

22:20

Στον «αέρα» 4.000 θέσεις εργασίας στους γερμανικούς σιδηροδρόμους

22:01

Έβδομος συναπτός μήνας κερδών για τον χρυσό - Ράλι 7,6% τον Φεβρουάριο

21:43

Στα χέρια της Paramount η Warner Bros - Έκλεισε το giga deal των 110 δισ. δολαρίων

21:34

Ο Γκουτέρες ζητεί άμεση εκεχειρία μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν

21:24

Κλήρωση Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 73 εκατ. ευρώ

21:10

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη

20:58

Για «ειρηνική κατάληψη» της Κούβας κάνει λόγο ο Τραμπ

20:47

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου

20:38

ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών διορθώσεων για ΕΑΕ 2024 και 2025

20:31

«Ανοιχτός πόλεμος» Πακιστάν - Αφγανιστάν: Το καθεστώς Ταλιμπάν στο στόχαστρο

20:25

Ανεβαίνει το γεωπολιτικό θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή - Νέες δηλώσεις Τραμπ για Ιράν

20:12

Πρωθυπουργός Σουηδίας: «Σε περίπτωση πολέμου δεν αποκλείεται η ανάπτυξη πυρηνικών στη χώρα»

20:00

Έσοδα 33,38 δισ. δολαρίων στο δ' τρίμηνο και ισχυρό guidance από Dell - Ράλι 21% για τη μετοχή

19:56

Βενεζουέλα: Απευθείας στο αμερικανικό ΥΠΟΙΚ τα έσοδα από τις εξαγωγές πετρελαίου

19:38

Κικίλιας: Ποινικές διώξεις σε μέλη κυκλώματος διακινητών που εμπλέκονται στην τραγωδία στη Χίο

19:30

Μπιλ Κλίντον για Τζέφρι Έπστιν: «Δεν είδα τίποτα, ούτε έκανα κάτι μεμπτό»

19:24

Trastor: Στα 822,6 εκατ. ευρώ η αξία χαρτοφυλακίου το 2025 - Προχωρά σε ΑΜΚ 150 εκατ. ευρώ

19:11

«Πράσινο» σερί 13ετίας στις ευρωαγορές - Όγδοος διαδοχικός μήνας κερδών

19:04

Γεωργιάδης: Πολλαπλά οφέλη στην ασφάλιση υγείας από τη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

18:48

Ποιος ιδιοκτήτης ομάδας NBA εμπλέκεται στον πόλεμο στην Ουκρανία;

18:43

Εκτροχιασμός τραμ στο κέντρο του Μιλάνου - Δύο νεκροί και 40 τραυματίες

18:32

ΔΙΜΕΑ - Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Στενότερη συνεργασία κατά του παράνομου εμπορίου

tags:
Ευρώπη
Μπάσκετ
Αθλητισμός
Παναθηναϊκός
Εισιτήρια
Ακρίβεια
Ευρώ
Χρήματα
Φόρτωση BOLM...
Insider
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Επιχειρήσεις
  • Αγορές
  • Tax & Labour
  • Επικαιρότητα
  • Sustainability

Design by SDGTM

Copyright© 2013 - 2026 insider.gr

  • Επικοινωνία
  • Η ομάδα μας
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Development by Liquid Media

Insider
gazzetta
gazzetta reader insider insider