Insider
Ροή
Οικονομία
Ελλάδα Διεθνή Real Estate Οικονογράφημα
Πολιτική
Ελλάδα Διεθνή
Επιχειρήσεις
Ελλάδα Διεθνή Τράπεζες
Αγορές
Χρηματιστήριο Ξένα Χρηματιστήρια Αναλύσεις Commodities Forex Κρυπτονομίσματα
Tax & Labour
Φορολογικά Ασφαλιστικά Εργασιακά
Επικαιρότητα
Ελλάδα Διεθνή
Special
Αυτοκίνητο Τεχνολογία Τουρισμός Υγεία Το Γράφημα Της Εβδομάδας Κουίζ Της Εβδομάδας Sustainability Αφιερώματα Made in Greece
Συνεντεύξεις Πρωτοσέλιδα
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
13 Σεπτεμβρίου 2026
Ειδήσεις | Διεθνή
25-05-2024 | 11:48

Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four

Χρήστος Δοντάς
Facebook X Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four της Ευρωλίγκας μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, καθώς με μικρές εξαιρέσεις (πχ την ένταση έξω από το Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε), διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις κερκίδες του Βερολίνου με τη δυναμική τους παρουσία.

Στους ημιτελικούς του F4, το «τριφύλλι» υπέταξε την Φενέρ του «Σάρας» με 73 - 57 και πέρασε στην τελική φάση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού με σκορ 87 - 76. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα» σε Final Four.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αρμάδα που Εργκίν Αταμάν μπήκε στοχοπροσηλωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ αν και «καρδιοχτύπησε», τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη «Μητέρα των Μαχών» απέναντι στους Μαδριλένους, διεκδικώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα της, με αποτέλεσμα προκαλεί φρενίτιδα και... παράκρουση στους οπαδούς της.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην υπερηχητική ομάδα του Τσους Ματέο και μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, υποτάχθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών. Ωστόσο, παρά την «πίκρα» από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καταχειροκρότησαν την ομάδα τους που βρέθηκε για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four.

Δυστυχώς, φέτος, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν ελληνικό τελικό F4. Ο MVP του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double - double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ), με σημαντικούς συμπαραστάτες από τον «πράσινο» πάγκο. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός άργησε να «ξυπνήσει» και φάνηκε αδύναμος να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ, με πολυτιμότερο παίκτη της τον Ντζάναν Μούσα με 20 πόντους.

Παραδοσιακά, κάθε ομάδα στο Final Four λαμβάνει περίπου 1.000 με 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ώστε να εξασφαλίζεται ότι υπάρχει σημαντική παρουσία οπαδών από όλες τις ομάδες, δημιουργώντας μια ζωντανή και πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στις γερμανικές κερκίδες.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η πιο πλούσια ομάδα του Final Four - Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Βεβαίως, εκτός από τα εισιτήρια που διατίθενται στις ομάδες, υπάρχουν και εκείνα που είναι διαθέσιμα μέσω γενικής πώλησης, τα οποία αγοράζουν φίλαθλοι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα υψηλή​.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτοξεύουν την συνδρομητική

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Αταμάν, κάλεσε από τον Νοέμβριο να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε η διαμονή των οπαδών στο Βερολίνο να είναι πιο οικονομική, όντας... σίγουρος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πρόσφατα, αναφέρθηκε στην δυσκολία να εξασφαλίσει τα... πολύτιμα «χαρτάκια».

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο - Αλλά δεν έδωσε τίποτα για τον κορυφαίο της παίκτη!

Τα εισιτήρια για το Final Four ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με την κατηγορία και τις παροχές. Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές εκκινούν από 709 ευρώ και φτάνουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Ενδεικτικό είναι πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως, με όσα ήταν διαθέσιμα σε προπώληση να «ξεπουλούν» μέσα σε 1 ώρα, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 4 ώρες​, σύμφωνα με αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις κερκίδες έστω και την τελευταία στιγμή, η εύρεση εισιτηρίων είναι... ακατόρθωτη και ίσως χρειαστεί να στραφούν σε δευτερογενείς αγορές.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 πολυτιμότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο για το 2024 - «Βασίλισσα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου, αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ ήδη οι απογοητευμένοι οπαδοί της Φενέρ του Ολυμπιακού ήδη πωλούν τα... χαρτάκια τους μαζικά και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και Τουρκία, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Θεσσαλονίκη: Ανεβάζει ταχύτητα ο τουρισμός – Τα νέα δεδομένα και το στοίχημα της επόμενης ημέρας

ΚΑΠ: Πλούσια εμιράτα, φτωχά χωράφια – Ο «κόφτης» των 100.000€

Δημόσιο: Οριζόντια αύξηση 80 ευρώ το μήνα και «δώρο» 500 ευρώ έως το Ιανουάριο του 2028

Όλες οι ειδήσεις

10:47

Άλτμαν (OpenAI): Δεν θα γίνει IPO το 2026 λόγω των ανησυχιών για την ασφάλεια της ΑΙ

10:31

Ομόλογα: Η μείωση του ελληνικού χρέους ασπίδα στην αύξηση του κόστους δανεισμού διεθνώς

10:01

Λαγκάρντ: Η ανάπτυξη δεν είναι «χαμένη υπόθεση» στην Ευρώπη

09:51

ΕΛΑΣ: Οι Ο.Π.ΔΙ. αλλάζουν τον «χάρτη εγκληματικότητας» μέσα στους οικισμούς υψηλής παραβατικότητας

09:41

Χούθι: Χτύπησαν με drones και πυραύλους στρατιωτική βάση στη Σαουδική Αραβία

09:26

Παπασταύρου: Ενεργειακή δημοκρατία σημαίνει περισσότεροι πολίτες να μπορούν να παράγουν τη δική τους ενέργεια

08:59

48 ώρες στη Ζυρίχη: Μια πόλη, πολλά πρόσωπα

08:51

Tim Cook: Ο άνθρωπος που απέδειξε ότι η Apple μπορούσε να ζήσει χωρίς τον Steve Jobs

08:46

Φθηνότερο ρεύμα: Ο ρόλος του νέου Χωροταξικού ΑΠΕ στον στόχο για μείωση 30%

08:37

Ένα «κρυφό» εμπόδιο στο μεγάλο επενδυτικό σχέδιο της Ευρώπης

08:29

Σούπερ μάρκετ: Οι νέες τάσεις στις αγορές - Γιατί οι καταναλωτές στρέφονται στα μικρά καταστήματα

08:26

Apple: Γιατί μπήκε τώρα στα foldables – Η αγορά που θέλει να ανατρέψει

08:20

ΚΑΠ: Πλούσια εμιράτα, φτωχά χωράφια – Ο «κόφτης» των 100.000€

08:08

Δημόσιο: Οριζόντια αύξηση 80 ευρώ το μήνα και «δώρο» 500 ευρώ έως το Ιανουάριο του 2028

08:00

Θεσσαλονίκη: Ανεβάζει ταχύτητα ο τουρισμός – Τα νέα δεδομένα και το στοίχημα της επόμενης ημέρας

23:58

Τραμπ: Ο πόλεμος με το Ιράν θα τελειώσει μετά τις ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο

23:37

Ιράκ: Η Βαγδάτη συμφώνησε σε κοινή έρευνα με το Ιράν για πεδία που χρησιμοποιούνται στην εκτόξευση drones

23:15

Ρωσία: Η Rosatom θα αυξήσει τον αριθμό του επιστημονικού προσωπικού της στον πυρηνικό σταθμό Μπουσέρ του Ιράν

23:02

Μαρινάκης: Βροχή δισεκατομμυρίων και ανέξοδες υποσχέσεις στην ομιλία Ανδρουλάκη

22:48

Ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια 500.000 ευρώ σε νοσοκομείο της Βηρυτού

22:19

Τι λέει η Α' Νεφρολογική Κλινική του ΑΠΘ στο Ιπποκράτειο για την πλασμαφαίρεση

21:52

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς

21:47

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ οδηγός που έτρεχε με 188 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ

21:18

Παιδιά σε κίνδυνο: Οι αδυναμίες του συστήματος προστασίας και το στοίχημα της έγκαιρης παρέμβασης

21:05

Ανδρουλάκης: Σταδιακή επαναφορά 13ου μισθού στους ΔΥ και 13ης σύνταξης

20:52

Οι χώρες του Κόλπου θα ενημερωθούν για τη «συμφωνία διαχείρισης του Ορμούζ» τη Δευτέρα στη συνάντηση του Ομάν

20:30

ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: Νέα ευρήματα στο ίδιο δίκτυο διακίνησης κοκαΐνης

20:22

WSJ: Κινεζικές εταιρείες παρείχαν στο Ιράν δορυφορικές εικόνες στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ στην Ιορδανία

20:10

Χιλή: Τουλάχιστον 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας

20:04

Στο νοσοκομείο Παίδων 4χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο

tags:
Ευρώπη
Μπάσκετ
Αθλητισμός
Παναθηναϊκός
Εισιτήρια
Ακρίβεια
Ευρώ
Χρήματα
Φόρτωση BOLM...
Insider
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Επιχειρήσεις
  • Αγορές
  • Tax & Labour
  • Επικαιρότητα
  • Sustainability

Design by SDGTM

Copyright© 2013 - 2026 insider.gr

  • Επικοινωνία
  • Η ομάδα μας
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Development by Liquid Media

Insider

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider