Insider
Ροή
Οικονομία
Ελλάδα Διεθνή Real Estate Οικονογράφημα
Πολιτική
Ελλάδα Διεθνή
Επιχειρήσεις
Ελλάδα Διεθνή Τράπεζες
Αγορές
Χρηματιστήριο Ξένα Χρηματιστήρια Αναλύσεις Commodities Forex Κρυπτονομίσματα
Tax & Labour
Φορολογικά Ασφαλιστικά Εργασιακά
Επικαιρότητα
Ελλάδα Διεθνή
Special
Αυτοκίνητο Τεχνολογία Τουρισμός Υγεία Το Γράφημα Της Εβδομάδας Κουίζ Της Εβδομάδας Sustainability Αφιερώματα Made in Greece
Συνεντεύξεις Πρωτοσέλιδα
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
17 Μαΐου 2026
Ειδήσεις | Διεθνή
25-05-2024 | 11:48

Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four

Χρήστος Δοντάς
Facebook X Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι τιμές για εισιτήρια στους τελικούς του Final Four
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Οι φίλαθλοι των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four της Ευρωλίγκας μετατρέπονται σε πρωταγωνιστές της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διοργάνωσης, καθώς με μικρές εξαιρέσεις (πχ την ένταση έξω από το Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε), διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις κερκίδες του Βερολίνου με τη δυναμική τους παρουσία.

Στους ημιτελικούς του F4, το «τριφύλλι» υπέταξε την Φενέρ του «Σάρας» με 73 - 57 και πέρασε στην τελική φάση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή νικήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε επί του Ολυμπιακού με σκορ 87 - 76. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον τελικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αντιμετωπίσουν την «Βασίλισσα» σε Final Four.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αρμάδα που Εργκίν Αταμάν μπήκε στοχοπροσηλωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ αν και «καρδιοχτύπησε», τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τη «Μητέρα των Μαχών» απέναντι στους Μαδριλένους, διεκδικώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στην φανέλα της, με αποτέλεσμα προκαλεί φρενίτιδα και... παράκρουση στους οπαδούς της.

Αντιθέτως, οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να βρουν απαντήσεις στην υπερηχητική ομάδα του Τσους Ματέο και μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, υποτάχθηκαν στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών. Ωστόσο, παρά την «πίκρα» από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καταχειροκρότησαν την ομάδα τους που βρέθηκε για τρίτη σερί χρονιά σε Final Four.

Δυστυχώς, φέτος, δεν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν ελληνικό τελικό F4. Ο MVP του πρώτου ημιτελικού ήταν ο Ματίας Λεσόρ με double - double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ), με σημαντικούς συμπαραστάτες από τον «πράσινο» πάγκο. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός άργησε να «ξυπνήσει» και φάνηκε αδύναμος να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ, με πολυτιμότερο παίκτη της τον Ντζάναν Μούσα με 20 πόντους.

Παραδοσιακά, κάθε ομάδα στο Final Four λαμβάνει περίπου 1.000 με 1.500 εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ώστε να εξασφαλίζεται ότι υπάρχει σημαντική παρουσία οπαδών από όλες τις ομάδες, δημιουργώντας μια ζωντανή και πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα στις γερμανικές κερκίδες.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η πιο πλούσια ομάδα του Final Four - Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Βεβαίως, εκτός από τα εισιτήρια που διατίθενται στις ομάδες, υπάρχουν και εκείνα που είναι διαθέσιμα μέσω γενικής πώλησης, τα οποία αγοράζουν φίλαθλοι ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν γρήγορα, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα υψηλή​.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εκτοξεύουν την συνδρομητική

Χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Αταμάν, κάλεσε από τον Νοέμβριο να προμηθευτούν εισιτήρια ώστε η διαμονή των οπαδών στο Βερολίνο να είναι πιο οικονομική, όντας... σίγουρος για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ενώ και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με story του στο Instagram πρόσφατα, αναφέρθηκε στην δυσκολία να εξασφαλίσει τα... πολύτιμα «χαρτάκια».

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο - Αλλά δεν έδωσε τίποτα για τον κορυφαίο της παίκτη!

Τα εισιτήρια για το Final Four ποικίλλουν σε τιμές ανάλογα με την κατηγορία και τις παροχές. Το κόστος ξεκινά από περίπου 229 ευρώ για την γενική είσοδο σε όλους τους αγώνες​​. Για πιο αναβαθμισμένες επιλογές, όπως θέσεις σε σουίτες ή στα VIP, οι τιμές εκκινούν από 709 ευρώ και φτάνουν έως και 2.350 ευρώ ανά άτομο.

Ενδεικτικό είναι πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν αμέσως, με όσα ήταν διαθέσιμα σε προπώληση να «ξεπουλούν» μέσα σε 1 ώρα, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 4 ώρες​, σύμφωνα με αρμόδιες ευρωπαϊκές πηγές. Επομένως, όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στις κερκίδες έστω και την τελευταία στιγμή, η εύρεση εισιτηρίων είναι... ακατόρθωτη και ίσως χρειαστεί να στραφούν σε δευτερογενείς αγορές.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 10 πολυτιμότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο για το 2024 - «Βασίλισσα» η Ρεάλ Μαδρίτης

Ωστόσο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους της, οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την «Uber Arena» σε... ΟΑΚΑ! Εκτός απρόοπτου, αναμένονται υπερδιπλάσιοι οπαδοί των «πρασίνων» στο Βερολίνο με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμα και για 10.000!

Μάλιστα, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μπουν και τσάρτερ για την εύκολη μετακίνηση των φιλάθλων από την Αθήνα στο Βερολίνο, ενώ πολλοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει ήδη το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Γερμανίας χωρίς να έχουν εισιτήρια στα χέρια τους, ενώ ήδη οι απογοητευμένοι οπαδοί της Φενέρ του Ολυμπιακού ήδη πωλούν τα... χαρτάκια τους μαζικά και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς Ελλάδα και Τουρκία, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Last minute θα είναι η σεζόν του 2026

Η Ελλάδα ξανανοίγει τον φάκελο της γεωθερμίας - Οι περιοχές, τα εμπόδια και το στοίχημα των επενδύσεων

Πωλήσεις δανείων και ακινήτων άνω των 500 εκατ. δρομολογεί η Πειραιώς

Όλες οι ειδήσεις

20:23

Τραμπ: Ο χρόνος τελειώνει για το Ιράν

20:03

Τι αγόρασε αλλά και τι πούλησε η Berkshire Hathaway

19:45

ΗΑΕ: Kαταγγέλλουν επικίνδυνη κλιμάκωση μετά το πλήγμα με drone σε πυρηνική εγκατάσταση

19:26

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε περίπου 200 βλήματα προς το Ισραήλ και τα στρατεύματά του στον Λίβανο

19:10

Νόσος Έμπολα: Νέος έκτακτος συναγερμός από τον ΠΟΥ, με 246 ύποπτα κρούσματα και 80 θανάτους απ' τον ιό Μπουντιμπουγκιό

19:00

Βρετανία σε πολιτική δίνη: Πέντε πρωθυπουργοί σε επτά χρόνια και φόβοι νέας κρίσης εξουσίας

18:54

Ανδρουλάκης από την Καππαδοκία: Έχουμε ευθύνη να διατηρήσουμε τις μνήμες ζωντανές

18:35

Διαδήλωση στα Χανιά και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βάση στο Ακρωτήρι

18:29

ΑΠΘ: Ξεκίνησε το Aristotle Innovation Forum

18:11

Κούβα: «Στεγνό» από καύσιμα το νησί - Το καθεστώς θα επιβιώσει;

17:26

Ν. Κορέα-ΗΠΑ: Τηλεφωνική συνομιλία των δύο προέδρων για τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής Τραμπ - Σι

17:00

Πόσο ακόμα πρέπει να ανέβει το πετρέλαιο;

16:47

Σπανάκης: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα και πολιτική αστάθεια

16:40

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον αξιολογεί την απειλή των στρατιωτικών drones από την Κούβα

16:22

ΗΑΕ: Για οικονομικούς και όχι πολιτικούς λόγους η αποχώρηση απ' τον ΟΠΕΚ

16:07

Δένδιας: Θα υποδεχθεί τη Δευτέρα στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας των ΗΑΕ

15:46

Tesla: Αύξησε την τιμή του Model Y στις ΗΠΑ

15:30

Συνεδριάζει τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

15:25

ΗΑΕ: Δεν σημειώθηκε διαρροή ραδιενέργειας από χτύπημα drone σε πυρηνικό σταθμό

15:15

Διυλιστήριο πετρελαίου και σταθμοί άντλησης επλήγησαν από ουκρανικές επιθέσεις στην περιοχή της Μόσχας

14:46

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ εγγύηση σταθερότητας για την Ελλάδα του αύριο

14:39

Μετσόλα στο Συνέδριο ΝΔ: Τα τελευταία επτά χρόνια η χώρα σας έχει πετύχει έναν εντυπωσιακό μετασχηματισμό

14:26

DW: Αν δεν είχε πει ο Ντράγκι «Whatever it takes»

14:09

Ομόλογα: Η απότομη άνοδος των αποδόσεων κίνδυνος για τις απροετοίμαστες αγορές μετοχών

13:32

Μητσοτάκης: Πάμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, να κερδίσουμε 3η τετραετία

13:23

Σδούκου: Το συνέδριό μας ήταν κάλεσμα στους πολίτες

13:15

Γιούνκερ για Μητσοτάκη: Είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός, έθεσες την Ελλάδα εκ νέου στην καρδιά της ευρωπαϊκής διαδικασίας

13:06

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα φυσική γέφυρα συνεργασίας μεταξύ Ευρώπης και χωρών του Κόλπου

13:00

Ακίνητα - Golden Visa: Πού επενδύουν σήμερα οι ξένοι επενδυτές - Τα νέα δεδομένα στην αγορά

12:49

Οι παγκόσμιες ανισορροπίες απασχολούν τη G7 στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ με την Κίνα

tags:
Ευρώπη
Μπάσκετ
Αθλητισμός
Παναθηναϊκός
Εισιτήρια
Ακρίβεια
Ευρώ
Χρήματα
Φόρτωση BOLM...
Insider
  • Οικονομία
  • Πολιτική
  • Επιχειρήσεις
  • Αγορές
  • Tax & Labour
  • Επικαιρότητα
  • Sustainability

Design by SDGTM

Copyright© 2013 - 2026 insider.gr

  • Επικοινωνία
  • Η ομάδα μας
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου

Development by Liquid Media

Insider
gazzetta
gazzetta reader insider insider