Σλοβακία: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Φίτσο - Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σλοβακία: Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε ο Φίτσο - Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση
Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά προχθές, Τετάρτη, από σφαίρες, «υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση» και εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση,

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά προχθές, Τετάρτη, από σφαίρες, «υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση» και εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχει τις αισθήσεις του, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ρόμπερτ Κάλινακ, ο οποίος τον επισκέφθηκε.

«Υποβλήθηκε σε επέμβαση σχεδόν δύο ωρών», διευκρίνισε ο Κάλινακ στη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων στο νοσοκομείο της Μπάνσκα Μπίστριτσα (κεντρική Σλοβακία). «Η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι πολύ σοβαρή. Θα χρειαστούν αναμφίβολα μερικές ημέρες για να δούμε πώς θα εξελιχθεί».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε δίνεται - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό

Προσλήψεις 100 ανέργων στον «αμαρτωλό» ΟΠΕΚΕΠΕ

Επιχείρηση γοητείας της Αθήνας από την Άνγκελα - Με ποια κριτήρια θα επιλέξουν κόμμα - Φαραντούρης εκτός γραμμής

gazzetta
gazzetta reader insider insider