Ινδονησία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε πλημμύρες στο Νότιο Σουλαουέζι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ινδονησία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε πλημμύρες στο Νότιο Σουλαουέζι
Οι πλημμύρες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στο Λουβούκ επηρέασαν πάνω από 1.300 οικογένειες και προκάλεσαν ζημιές σε πάνω από 1.800 σπίτια.

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πλημμύρες και κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στο Νότιο Σουλαουέζι, ενώ 115 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών της Ινδονησίας.

Οι πλημμύρες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στο Λουβούκ επηρέασαν πάνω από 1.300 οικογένειες και προκάλεσαν ζημιές σε πάνω από 1.800 σπίτια, αν και η στάθμη των υδάτων άρχισε να υποχωρεί σε κάποιες περιοχές, σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Ποιοι κερδίζουν εκπτώσεις, ποιοι απαλλάσσονται - Ο χάρτης των μειώσεων

Λιανεμπόριο: Ποιες ξένες αλυσίδες έρχονται Ελλάδα το 2026

ΕΣΠΑ: Οι πρώτες επιδοτήσεις του 2026 – Τρεις νέες δράσεις 150 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider