Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον την Παρασκευή αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σήμερα ότι έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο.

Σε δήλωση μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε στον Τύπο αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο τον Ιανουάριο, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ότι έχει καρκίνο.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, στις εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπιστώθηκε ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας», αναφέρει στη δήλωσή της.

«Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

«Είμαι καλά και γίνομαι κάθε μέρα πιο δυνατή εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», πρόσθεσε. Ζήτησε χώρο και ιδιωτικότητα έως ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία της. Δεν ανέφερε για ποιον τύπο καρκίνου πρόκειται, ούτε σε ποιο στάδιο εντοπίστηκε.

Η Κέιτ έμεινε στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο. Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση γύρω από το είδος της χειρουργικής επέμβασης, με το Παλάτι του Κένσινγκτον να λέει ότι η 42χρονη Κέιτ ελπίζει ότι το κοινό θα σεβαστεί «την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της».

Η πριγκίπισσα δεν είχε πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση από την ημέρα των Χριστουγέννων του 2023, όταν εθεάθη να πηγαίνει με τα πόδια και να παρακολουθεί μια λειτουργία στην εκκλησία μαζί με την ευρύτερη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της και του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μετά την είδηση του χειρουργείου, ξέσπασε μια φρενίτιδα στο διαδίκτυο για τo πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Το παλάτι είχε σε μεγάλο βαθμό σιωπήσει για το θέμα, κάτι που μερικές φορές «έριχνε λάδι» στη φωτιά.

Η εμμονή έφτασε στο αποκορύφωμά της αφότου κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον την Ημέρα της Μητέρας -στις 10 Μαρτίου- στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία φέρεται να είχε υποστεί υπερβολική επεξεργασία. Κάθε λεπτομέρεια της εικόνας εξετάστηκε εξονυχιστικά, από τα μαλλιά της Κέιτ μέχρι τα ρούχα των παιδιών που φαινόταν ασυνεπή. Μάλιστα, τα φωτογραφικά πρακτορεία την απέσυραν και η Κέιτ έκανε μια απολογητική ανάρτηση για την επεξεργασία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider