Μετά το λογότυπο αλλάζει και το site της η ΕΕΕΠ – Δημιουργήθηκε «Γραφείο Επικοινωνίας»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μετά το λογότυπο αλλάζει και το site της η ΕΕΕΠ – Δημιουργήθηκε «Γραφείο Επικοινωνίας»
Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων η οποία προχωρά σε κινήσεις για την βέλτιστη επικοινωνία με τους παίκτες αλλά και με τους ίδιους τους εργαζόμενους της.

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων η οποία προχωρά σε κινήσεις για την βέλτιστη επικοινωνία με τους παίκτες αλλά και με τους ίδιους τους εργαζόμενους της.

Συνεχίζοντας το Rebranding της μετά το νέο λογότυπο η ΕΕΕΠ θα δημιουργήσει νέο site, με ενημερωμένο περιεχόμενο και μετάφραση για εύκολη χρήση και από διεθνείς παίκτες.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ΕΕΕΠ προχώρησε στην έγκριση δαπάνης προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 29.450 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών ανασχεδιασμού (επανεγγραφή, επικαιροποίηση και μετάφραση) του περιεχομένου του επίσημου ιστοτόπου (site) της ΕΕΕΠ.

Όπως έχει διατυπώσει ο πρόεδρος της Επιτροπής κος Δ. Ντζανάτος, η Επιτροπή έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης και επανατοποθέτησης σε σχέση με τις σύγχρονες ανάγκες του χώρου των τυχερών παιγνίων και έτσι προέκυψε η ανάγκη του Rebranding, προκειμένου να καλύψει με επάρκεια αυτή την νέα εποχή, με έμφαση στην σύγχρονη ψηφιακή εικόνα, την αναγνωσιμότητα και την εξωστρέφεια.

Στόχος είναι το νέο site να γίνει εύχρηστο για τους παίκτες και να δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης χωρίς να χρειάζεται κόπος και χρόνος.

Το «Γραφείο Επικοινωνίας» της ΕΕΕΠ

Η ΕΕΕΠ, παρά το τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης (από 173 δημόσιους υπάλληλους στις 31.12.2014, τώρα απασχολεί 45, ενώ έχει πολλαπλάσια καθήκοντα από τότε), καταβάλλει έντονες προσπάθειες, να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες.

Ένα εξαιρετικά θετικό παράδειγμα είναι η δουλειά του «Γραφείου Επικοινωνίας και Εξωτερικών Σχέσεων» που στελεχώθηκε, ακόμη ατελώς, στο 2023. Πιο πριν δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην ΕΕΕΠ. Στο μικρό διάστημα που λειτουργεί, σε συνεργασία με αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες, έχει σημαντικό έργο να επιδείξει.

Εκτός από ζητήματα που σχετίζονται με το Rebranding της ΕΕΕΠ, την έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου και τη συμμετοχή σε εκθέσεις και εκδηλώσεις, ένας σημαντικός στόχος του είναι, να βοηθήσει στη βελτίωση του εσωτερικού κλίματος στην ΕΕΕΠ, να συμβάλλει στην αναβάθμιση της υπηρεσιακής κουλτούρας και να βοηθήσει να αναπτυχθούν δυναμικές που μέχρι τώρα μένουν αδρανείς.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει σχεδιαστεί η έκδοση ενός Εσωτερικού Ενημερωτικού Δελτίου, στο οποίο αρθρογραφούν στελέχη της ΕΕΕΠ, με βασικό σκοπό την αλληλοενημέρωση τους. Το Εσωτερικό Ενημερωτικό Δελτίο προσδοκά να αποτελέσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας αλλά και ψυχαγωγίας εντός της εργασιακής σφαίρας.

Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη η Συγκρότηση του Μηχανισμού Υποβολής και Εξέτασης Προτάσεων Βελτίωσης για τη Λειτουργία της ΕΕΕΠ, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε εργαζόμενους και συνεργάτες της Ανεξάρτητης Αρχής να υποβάλλουν προτάσεις που αφορούν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας και στη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider