Λάρισα: Σε επιφυλακή για πλημμυρικά φαινόμενα στο Αρμένιο και Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Λάρισα: Σε επιφυλακή για πλημμυρικά φαινόμενα στο Αρμένιο και Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ
Σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή του Κιλελέρ κυρίως στην περιοχή του Αρμένιου και Σωτηρίου

Σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή του Κιλελέρ κυρίως στην περιοχή του Αρμένιου και Σωτηρίου, όπου τα νερά της βροχής κατεβαίνουν από τον χείμαρρο "Γκουσπαντανιώτη" και οδηγούνται στα υπόλοιπα ρέματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι ανησυχούν ότι η ορμητικότητα των νερών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις υποδομές του κεντρικού ρεύματος και ενδεχομένως να υπάρξουν πλημμύρες στα χωριά Αρμένιο και Σωτήριο.

Στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες επιχείρησαν μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου σε συνεργασία με συνεργεία του Δήμυο Κιλελέρ προχώρησαν σε αποκατάσταση των υποδομών του κεντρικού ρεματος που είχαν πάθει ζημία από τις προηγούμενες πλημμύρες.

Στην περιοχή έχει ηχήσει προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη μέσω του «112» λίγο πριν τις 13.30 της Τετάρτης (27/9) σε δύο περιοχές της Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας Elias.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις περιοχές Αρμένι και Σωτήριο και το μήνυμα προειδοποιεί τους κατοίκους των περιοχών αυτών για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπουργείο Εσωτερικών: Οδηγίες μέσω YouTube για τη στοχοθεσία στο Δημόσιο

Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Έναρξη λειτουργίας του Μηχανισμού Καταγγελιών για παραβιάσεις θεμελιωδών δικαιωμάτων

Μητσοτάκης: Οριζόντια προτεραιότητα η Πολιτική Προστασία και η προσαρμογή στην κλιματική κρίση

gazzetta
gazzetta reader insider insider