Ουκρανία: Από τις ρωσικές επιθέσεις καταστράφηκαν 40.000 τόνοι σιτηρών στα ουκρανικά λιμάνια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Από τις ρωσικές επιθέσεις καταστράφηκαν 40.000 τόνοι σιτηρών στα ουκρανικά λιμάνια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Καταστράφηκαν σχεδόν 40.000 τόνοι σιτηρών που προορίζονταν για χώρες της Αφρικής, αλλά και την Κίνα και το Ισραήλ.

Οι ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη που πραγματοποιήθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί, κατέστρεψαν σχεδόν 40.000 τόνους σιτηρών που προορίζονταν για χώρες της Αφρικής, αλλά και την Κίνα και το Ισραήλ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ολεξάντρ Κουμπρακόφ.

«Οι Ρώσοι επιτέθηκαν σε αποθήκες και σιλό σιτηρών, σχεδόν 40 χιλιάδες τόνοι σιτηρών, τους οποίους ανέμεναν οι χώρες της Αφρικής, η Κίνα και το Ισραήλ» καταστράφηκαν», ανέφερε ο Κουμπρακόφ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΔΕΘ 2026: Ποιες φοροελαφρύνσεις και αυξήσεις εισοδημάτων «κλειδώνουν»

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση φοιτητών σε φορείς του ΥΠΕΞ από την Αβάνα μέχρι το Μπουένος Άιρες - Ο πίνακας με τις θέσεις

Η Mercosur ήρθε αθόρυβα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider