Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρ. Οικονόμου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρ. Οικονόμου
Με θλίψη μου πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην βουλευτή, υφυπουργού και ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση για την εκδημία του πρώην βουλευτή και υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Οικονόμου:

"Με θλίψη μου πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην βουλευτή, υφυπουργού και ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Οικονόμου.

Το θλιβερό αυτό γεγονός συμπίπτει μάλιστα με την επικείμενη ορκωμοσία του γιου του, Γιώργου Οικονόμου, που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Χρήστος Οικονόμου, ξεκινώντας από την αγαπημένη του πατρίδα τα Τρίκαλα, εκλεγόταν ανελλιπώς βουλευτής από το 1977 έως και το 2000, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική, παραμένοντας πάντα πιστός στην παράταξη που τον ανέδειξε. Διετέλεσε υφυπουργός Υγείας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τον Ιούνιο του 1988 μέχρι τον Ιούλιο του 1989, συντελώντας ενεργά στην οργάνωση του ΕΣΥ.

Μαζί με τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, απευθύνω στον γιο του Γιώργο, που βρίσκεται στην εκκίνηση της πολιτικής του διαδρομής στη Βουλή των Ελλήνων, την ευχή να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να αποδειχθεί άξιος συνεχιστής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider