Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκλογές 2023: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί
Από τα κομματικά επιτελεία, αλλά και από το σπίτι τους θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη των εκλογικών αποτελεσμάτων οι αρχηγοί των κομμάτων.

Όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς. Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αλλά θα παρακολουθήσει την εξέλιξη των εκλογικών αποτελεσμάτων από το σπίτι του στην Κυψέλη μαζί με την οικογένεια του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψει από την Κρήτη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Στον Περισσό θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα, ο γενικός γραμματέα του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του εκλογικού αποτελέσματος ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider