Τεντόγλου: Πρεμιέρα με νίκη και άλμα στα 8,12μ. στο Γκέτεμποργκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεντόγλου: Πρεμιέρα με νίκη και άλμα στα 8,12μ. στο Γκέτεμποργκ
«Με το δεξί» μπήκε στο 2023 ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος στο μίτινγκ κλειστού του Γκέτεμποργκ κατέκτησε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,12 μέτρα.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου για το 2023, αγωνιζόμενος στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,12μ.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν, αφού σε έναν προπονητικού χαρακτήρα αγώνα κατάφερε να δείξει σε πολύ καλή κατάσταση. Ο πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος πρωταθλητής άρχισε τον αγώνα του με 7,96μ., σημείωσε δύο διαδοχικά άλματα στα 8,12μ., συνέχισε με άλμαστα 8,06 μ. στην τέταρτη προσπάθεια, άφησε το πέμπτο του άλμα και έκλεισε τον αγώνα του με 8,07μ.

Η σημερινή του επίδοση είναι η τρίτη στον κόσμο και η δεύτερη στην Ευρώπη, πίσω από το 8,19 μ. του Τόμπιας Μόντλερ, ο οποίος σήμερα ήταν δεύτερος με 7,80μ.

Ο Τεντόγλου βρίσκεται από τις 19 Ιανουαρίου στη Σπάλα της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον επόμενο αγώνα του στο Τορούν, την Τετάρτη (8/2).

Περισσότερα στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider