Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε θαμώνα μπαρ που τον μαχαίρωσε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε θαμώνα μπαρ που τον μαχαίρωσε
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και τον 26χρονο δράστη και την παρέα του.

Μια παρεξήγηση σε μπαρ του Ρεθύμνου ήταν που προκάλεσε τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό να επέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα, ωστόσο τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή.

Ο 33χρονος αστυνομικός φέρεται να διασκέδαζε επίσης στο μπαρ, όπως και ο δράστης του μαχαιρώματος, 26 ετών, μαζί με την παρέα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του αστυνομικού δούλευε στο μπαρ και φέρεται να υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στον πατέρα του αστυνομικού και τον 26χρονο και την παρέα του.

Ο αστυνομικός, βλέποντας την αναστάτωση, έσπευσε για να βοηθήσει να εκτονωθεί η κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί μαχαιριά στον αντίχειρα από τον 26χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ο αστυνομικός ανταπέδωσε πυροβολώντας. Στο μπαρ έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αστυνομικού, του 26χρονου από το Μυλοπόταμο καθώς και δύο συγγενών του 26χρονου, 28 και 22 ετών.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider