Φινλανδία: Δίνει το ok για εξαγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φινλανδία: Δίνει το ok για εξαγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η επανέναρξη των αδειών εξαγωγής εξοπλισμού ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει η Άγκυρα για να δώσει το «πράσινο φως» για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Η Φινλανδία χορήγησε άδεια εξαγωγής στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας, αίροντας την αναστολή που είχε επιβληθεί από το Ελσίνκι από το φθινόπωρο του 2019 λόγω τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία.

Σημειώνεται ότι η επανέναρξη αυτών των αδειών εξαγωγής εξοπλισμού ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει η Άγκυρα στη Φινλανδία και τη Σουηδία για να δώσει το «πράσινο φως» για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ.

Η Στοκχόλμη είχε προβεί σε παρόμοιο βήμα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Σαρωτικοί έλεγχοι σε όσους αμφισβήτησαν το τεκμαρτό εισόδημα - Στη «σέντρα» 690 φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider