Εκκλησία ή μπυραρία ανήμερα των Χριστουγέννων; - Οι προτιμήσεις Αμερικανών, Γερμανών και Βρετανών

Αλέξανδρος Βέλμαχος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκκλησία ή μπυραρία ανήμερα των Χριστουγέννων; - Οι προτιμήσεις Αμερικανών, Γερμανών και Βρετανών
Έρευνα για το κατά πόσο οι ενήλικες των 3 χωρών σκοπεύουν να περάσουν την 25η Δεκεμβρίου πηγαίνοντας στην εκκλησία ή σε κάποια παμπ.

Τις προτιμήσεις των Αμερικανών, των Γερμανών και των Βρετανών για το πως θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων αναλύει νέα έρευνα του Statista.com.

Η έρευνα έγινε με σκοπό να διαπιστωθεί το κατά πόσο οι πολίτες των παραπάνω χωρών σκοπεύουν να περάσουν την 25η Δεκεμβρίου πηγαίνοντας στην εκκλησία ή σε κάποια παμπ για να απολαύσουν μια μπύρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σχεδόν 1 στους 5 ενήλικες στις ΗΠΑ (19%) θα εκκλησιαστεί ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ το 6% των Αμερικανών επιλέγει να περάσει τη μέρα σε κάποιο μπαρ πίνοντας την μπύρα του.

Αντίθετα, λιγότερο... θρήσκοι πάνω στο ζήτημα εμφανίζονται οι Βρετανοί, με το 11% των ενηλίκων του Ηνωμένου Βασιλείου να επιλέγει να περάσει τα Χριστούγεννα σε μια παμπ έναντι του 8% που θα προτιμήσει την εκκλησία.

Στη Γερμανία, η πλειονότητα των πολιτών διαλέγει την εκκλησία -σε ποσοστό 11%-, ενώ το 3% των ερωτηθέντων διαλέγει να... γιορτάσει τα Χριστούγεννα σε μια μπυραρία.

Σημειώνεται πως στη έρευνα αρκετοί συμμετέχοντες απάντησαν πως παράλληλα σκοπεύουν να βρεθούν στην εκκλησία και να βρεθούν σε κάποιο μαγαζί για να απολαύσουν την μπύρα τους.

Η έρευνα διενεργήθηκε από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, με τη συμμετοχή 1.000 ενηλίκων από κάθε χώρα, από 18 έως 89 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider