Γεωργαντάς: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η προώθηση του Οινοτουρισμού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργαντάς: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η προώθηση του Οινοτουρισμού
Μήνυμα του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού.

«Η προώθηση του Οινοτουρισμού στη χώρα μας, αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησής μας, μέσα από τη συνεργασία των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Τουρισμού, ως νέου τουριστικού δρόμου» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού που έχει καθιερωθεί για τις 13 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι «έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας καθώς ενισχύει τη γεωργία και την ανάπτυξη υπαίθριων και απομακρυσμένων περιοχών μέσα από τους "δρόμους κρασιού", δημιουργώντας ξεχωριστές εμπειρίες για τους οινοτουρίστες και δρόμους ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια».

Τέλος, πρόσθεσε, «κάθε άρωμα που νιώθει ο επισκέπτης σε ένα κτήμα και εμπεριέχεται σε ένα καλό κρασί, συνδέεται με την ιστορία, τον πολιτισμό, τη θρησκεία, τα έθιμα και τις συνήθειες του λαού μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ben & Jerry's: Η αυτοκρατορία του παγωτού που ξεκίνησε από ένα παλιό βενζινάδικο - Το αδιέξοδο με την Unilever

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

Νέα πλατφόρμα για υποβολή καταγγελιών στα ΜΜΜ - Σε λειτουργία το report.oasa.gr

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider