Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Κ. Μητσοτάκης για τη σύνοδο COP27

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Κ. Μητσοτάκης για τη σύνοδο COP27
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνόδου «Pharos Summit 2022».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει, στις 9:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνόδου «Pharos Summit 2022», την οποία διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τη συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των ελληνικών ΑΕΙ και 30 μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων.

Ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για την Αίγυπτο, όπου θα λάβει μέρος στις εργασίες της συνόδου COP27, στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παράσταση νίκης και καταλληλότητα βγάζουν Κυριάκο - Από που αντλεί τη συγκρότησή του

Αυθαίρετα: Τέλος χρόνου στις 31 Μαρτίου - Πρόστιμα και συνέπειες για ακίνητα, μεταβιβάσεις

Άρωμα ελληνικό στις διεθνείς αγορές - Σε ποιες χώρες επεκτείνονται οι μεγάλες αλυσίδες καφέ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider