FT: Η Ουκρανία θέλει η συμφωνία με τη Ρωσία για τα σιτηρά να επεκταθεί σε άλλα προϊόντα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
FT: Η Ουκρανία θέλει η συμφωνία με τη Ρωσία για τα σιτηρά να επεκταθεί σε άλλα προϊόντα
«Η συμφωνία αφορά την εφοδιαστική, την κίνηση πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», εξήγησε ο Τάρας Κάσκα, υφυπουργός Οικονομίας της Ουκρανίας.

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θέλει η συμφωνία η οποία οδήγησε στη χαλάρωση του ναυτικού αποκλεισμού των λιμανιών της από τη Ρωσία και στην επανέναρξη των εξαγωγών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας και του Βοσπόρου να επεκταθεί για να συμπεριλάβει και άλλα προϊόντα, όπως ιδίως τα μέταλλα, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Financial Times.

«Η συμφωνία αφορά την εφοδιαστική, την κίνηση πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», εξήγησε ο Τάρας Κάσκα, υφυπουργός Οικονομίας της Ουκρανίας, στην οικονομική εφημερίδα. «Ποια η διαφορά μεταξύ των σιτηρών και του σιδηρομεταλλεύματος;», διερωτήθηκε ο κ. Κάσκα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σχεδόν το 70% των Ελλήνων μένει σε δικό του σπίτι - Σε ποια χώρα το ποσοστό είναι 94%

Χάσμα στις αμοιβές των μισθωτών: Στα €1.292,65 στις μεγάλες επιχειρήσεις, €853,82 στις μικρομεσαίες

ΑΔΜΗΕ: Ξεκινά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 1 δισ. ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider