Μεντβέντεφ: Ποιος είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη στον παγκόσμιο χάρτη σε δύο χρόνια;

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μεντβέντεφ: Ποιος είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη στον παγκόσμιο χάρτη σε δύο χρόνια;
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η χώρα συνεχίζει να αρνείται να «χαλιναγωγήσει» τους εθνικιστές που υπάρχουν στους κόλπους της, είπε ο Πεσκόφ.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ αμφισβήτησε τη συνέχιση ύπαρξης της Ουκρανίας ως κυρίαρχου κράτους. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Telegram σχολίασε«Απλά μια ερώτηση: ποιος είπε ότι η Ουκρανία θα υπάρχει ακόμη στον παγκόσμιο χάρτη σε δύο χρόνια;»

Το Κρεμλίνο δεν σχολίασε άμεσα τις τελευταίες δηλώσεις Μεντβέντεφ, ο οποίος σήμερα κατέχει το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας. Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, είπε μόνο «γνωρίζουμε ότι η Ουκρανία έχει μεγάλα προβλήματα».

Η χώρα συνεχίζει να αρνείται να «χαλιναγωγήσει» τους εθνικιστές που υπάρχουν στους κόλπους της, είπε ο Πεσκόφ.

Το Κίεβο βλέπει τις δηλώσεις του Μεντβέντεφ ως απόδειξη ότι ο επίσημος πολεμικός στόχος της Μόσχας - να «αποναζιστικοποιήσει» τη χώρα - είναι μόνο ένα πρόσχημα για την καταστροφή του ουκρανικού πολιτισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «ό,τι είπαμε, το κάναμε» του Κυριάκου - O «διάλογος» Άδωνι-Χατζηδάκη - H καρατόμηση Πολάκη για χάρη του Αλέξη

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου η ανακοίνωση για το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»

Γιατί ο Τραμπ ανέβασε συνέντευξη του Στ. Παπασταύρου στο Truth Social

Φόρτωση BOLM...
reader insider