Ακόμα 26 ονόματα μπαίνουν στον βρετανικό κατάλογο με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ακόμα 26 ονόματα μπαίνουν στον βρετανικό κατάλογο με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στον επικαιροποιημένο κατάλογο των βρετανικών κυρώσεων βρίσκονται ο στρατηγός του ρωσικού στρατού Νικολάι Μπογκντανόφσκι.

Η Βρετανία προσέθεσε σήμερα 26 νέα ονόματα στον κατάλογο με τις κυρώσεις που έχει επιβάλει στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων βρίσκονται αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων και αμυντικές εταιρείες.

Η Βρετανία, η οποία επιδιώκει να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην απάντηση της Δύσης στην εισβολή στην Ουκρανία, έχει ήδη επιβάλει εκατοντάδες κυρώσεις, όπως πάγωμα περιουσιακών στοιχείων και απαγορεύσεις ταξιδιών σε εξέχοντες Ρώσους δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στον επικαιροποιημένο κατάλογο των βρετανικών κυρώσεων, ο οποίος δημοσιεύεται στον ιστότοπο της κυβέρνησης της Βρετανίας, βρίσκονται ο στρατηγός του ρωσικού στρατού Νικολάι Μπογκντανόφσκι, ο οποίος είναι ο πρώτος υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου, η εταιρεία Military Industrial Company και ο βιομηχανικός όμιλος Promtech-Dubna.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ουκρανίας - Ρωσίας είναι καταδικασμένες εξαιτίας του «κροκόδειλου» Πούτιν

Η Κίνα επαναλαμβάνει την αντίθεσή της στη χρήση των οικονομικών κυρώσεων από τη Δύση

gazzetta
gazzetta reader insider insider