Mea culpa, λέει ο Τζόκοβιτς: Δεν έπρεπε να δώσω συνέντευξη ενώ ήμουν θετικός

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mea culpa, λέει ο Τζόκοβιτς: Δεν έπρεπε να δώσω συνέντευξη ενώ ήμουν θετικός
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος εν ενεργεία τενίστας, δήλωσε την Τετάρτη ότι είχε συμμετάσχει σε συνέντευξη και φωτογράφιση στην πατρίδα του, ακόμη κι αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος εν ενεργεία τενίστας, δήλωσε την Τετάρτη ότι είχε συμμετάσχει σε συνέντευξη και φωτογράφιση στην πατρίδα του, ακόμη κι αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, καθώς οι αυστραλιανές Αρχές συνεχίζουν να ερευνούν εάν θα πρέπει να απελαθεί ως κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Ο Τζόκοβιτς δημοσίευσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είπε ότι είχε σκοπό να «διευκρινίσει την παραπληροφόρηση» σχετικά με τις εβδομάδες πριν φτάσει στη Μελβούρνη, όπου συνελήφθη από Αυστραλούς συνοριακούς πριν διαταχθεί να αφεθεί ελεύθερος τη Δευτέρα από ομοσπονδιακό δικαστή.

Αλλά η δήλωσή του, δεν έλυσε πλήρως μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την προσπάθεια του Τζόκοβιτς να παραμείνει στην Αυστραλία και να επιδιώξει να κατακτήσει τον 21ο τίτλο-ρεκόρ Grand Slam. Μεταξύ αυτών είναι το πότε ακριβώς έμαθε το θετικό αποτέλεσμα του τεστ και πώς τα ταξιδιωτικά του έγγραφα έδειξαν λανθασμένα ότι δεν είχε ταξιδέψει διεθνώς 14 ημέρες πριν από την άφιξή του στην Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα στο reader

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider