Οι αποστολές εμπορευματοκιβωτίων μέσω Ρωσίας σημείωσαν ρεκόρ εν μέσω της εφοδιαστικής κρίσης

Newsroom
Μοιράσου το
Οι αποστολές εμπορευματοκιβωτίων μέσω Ρωσίας σημείωσαν ρεκόρ εν μέσω της εφοδιαστικής κρίσης
Η ρωσική εταιρεία "Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι'' σημείωσε μια αύξηση ρεκόρ της τάξεως του 34,4% τον περασμένο χρόνο ως προς τον όγκο των μεταφερόμενων εμπορευματοκιβωτίων.

Η ρωσική εταιρεία "Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι'' σημείωσε μια αλματώδη αύξηση ρεκόρ της τάξεως του 34,4% τον περασμένο χρόνο ως προς τον όγκο των μεταφερόμενων εμπορευματοκιβωτίων, καθώς βοήθησαν τους Ασιάτες κατασκευαστές να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην Ευρώπη εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης στις εφοδιαστικές αλυσίδες, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η ρωσική κρατική εταιρεία.

Η κυκλοφορία των εμπορευματοκιβωτίων που διακινήθηκαν μέσω Ρωσίας αυξήθηκε σε 1,076 δισεκατομμύρια μονάδες ισοδύναμου είκοσι ποδών (TEUs), ανέφερε η μονοπωλιακή κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων σε ανακοίνωσή της.

Η εκρηκτική αύξηση του κόστους των θαλάσσιων μεταφορών, που προκλήθηκε στην παγκόσμια αγορά μεταφορών εξαιτίας των προβλημάτων στις εφοδιαστικές αλυσίδες, ώθησε τους κινέζους κατασκευαστές να στέλνουν περισσότερα αγαθά στην Ευρώπη σιδηροδρομικώς μέσω της Ρωσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.