Στον εισαγγελέα ο 34χρονος αλλοδαπός που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει φιάλη υγραερίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στον εισαγγελέα ο 34χρονος αλλοδαπός που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του και απειλούσε να ανατινάξει φιάλη υγραερίου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ποινική δίωξη για ένα αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και για πέντε σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:14

Ποινική δίωξη για ένα αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και για πέντε σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Αιγύπτιου, που κρατούσε χθες σε ομηρία την πρώην σύντροφό του στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η δίωξη αφορά το κακούργημα της αρπαγής καθώς και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, οπλοφορίας και βίας κατά υπαλλήλων.

Ο κατηγορούμενος εισέβαλε στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του, βουλγαρικής καταγωγής, στον Άγιο Παντελεημονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, απειλώντας ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. Η ομηρία έληξε με επιχείρηση της Αστυνομίας, που το βράδυ συνέλαβε τον δράστη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το «Ρετιρέ» του Σαμαρά ξανά στις οθόνες - Ποιον ξέχασε ο Τσίπρας - Ο «μπελάς» Σγουρός

Ράλι και καχυποψία - Η τριάδα και η έκπληξη της Motor Oil - Το νέο σουβενίρ της Μυκόνου

Με Dior ο γάμος της δεκαετίας - Μεγάλη νίκη για LVMH

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider