Θεσσαλονίκη: Σχεδόν 200 πολίτες εμβολιάστηκαν χωρίς ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Σχεδόν 200 πολίτες εμβολιάστηκαν χωρίς ραντεβού στην πλατεία Αριστοτέλους
Εμβολιαστικό
Περισσότεροι από 170 πολίτες προσήλθαν μέσα σε μιάμιση ώρα για να εμβολιαστούν κατά της Covid, χωρίς ραντεβού ,στις εμβολιαστικές μονάδες της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) που βρίσκονται σήμερα, από τις 9:00 το πρωί, στην Πλατεία Αριστοτέλους

Περισσότεροι από 170 πολίτες προσήλθαν μέσα σε μιάμιση ώρα για να εμβολιαστούν κατά της Covid, χωρίς ραντεβού ,στις εμβολιαστικές μονάδες της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) που βρίσκονται σήμερα, από τις 9:00 το πρωί, στην Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη όπου και θα παρεμείνουν μέχρι τις 15:00.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση στις δυο εμβολιαστικές μονάδες – τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές , από τις 9:00 το πρωί. Μέσα σε μιάμιση ώρα είχαν έρθει περισσότερα από 170 άτομα για να κάνουν την πρώτη ή την τρίτη δόση με εμβόλιο της Pfizer» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ , Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Η εμβολιαστική δράση της 3ης ΥΠΕ διοργανώνεται σε συνεργασία με την δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού και απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να κάνουν -χωρίς ραντεβού- την πρώτη δόση ή την τρίτη, εφόσον έχει συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα από τη δεύτερη δόση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider