Γαλλία: Συνελήφθη άνδρας που κρατούσε ομήρους δύο γυναίκες στο Παρίσι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γαλλία: Συνελήφθη άνδρας που κρατούσε ομήρους δύο γυναίκες στο Παρίσι
Χθες ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου.

Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, οπλισμένος με μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.

«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.

Οι αρχές είχαν γρήγορα αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του.

Χθες ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη νωρίτερα σήμερα.

Να θυμίσουμε πως ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 τοπική ώρα, τη Δευτέρα, σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης. Από την αρχή του περιστατικού η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή.

Εναντίον του δράστη έχει ξεκινήσει έρευνα από το αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος, επεσήμανε η εισαγγελία του Παρισιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider