Γκάγκα: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο περισσότερων τεστ Covid-19 για τους ανεμβολίαστους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γκάγκα: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο περισσότερων τεστ Covid-19 για τους ανεμβολίαστους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Είναι πιθανό να απαιτούνται περισσότερα τεστ για να κινηθούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες.

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες κατά του κορονοϊού μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Όπως είπε είναι πιθανό να απαιτούνται περισσότερα τεστ για να κινηθούν και παρέπεμψε στις εισηγήσεις της επιτροπής των Ειδικών που συνεδριάζουν την Τετάρτη.

Για την υπόθεση του επόπτη υγείας που προέτρεπε αρνητές ασθενής να μη διασωληνωθούν, η κ. Γκάγκα τόνισε πως κάθε φορά που υπάρχει καταγγελία ελέγχεται από το υπουργείο και τους Ιατρικούς Συλλόγους, πως έχουν απομακρυνθεί συνάδελφοι στο παρελθόν και υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις. Έχουμε δει αρνητές της επιστήμης σε όλα τα μέρη τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γκάγκα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τρία χρόνια μετά τις μεγάλες φωτιές: Τι απέγιναν τα δάση σε Έβρο, Πάρνηθα και Βόρεια Εύβοια

Δύο πόλεις στην Ελλάδα με το καλύτερο street food στη Γη

Το στεγαστικό στη ΔΕΘ: Από το «Σπίτι μου ΙΙΙ» στη διάσωση της πρώτης κατοικίας - Ποια μέτρα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider