Γκάγκα: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο περισσότερων τεστ Covid-19 για τους ανεμβολίαστους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γκάγκα: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο περισσότερων τεστ Covid-19 για τους ανεμβολίαστους
Είναι πιθανό να απαιτούνται περισσότερα τεστ για να κινηθούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες.

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες κατά του κορονοϊού μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Όπως είπε είναι πιθανό να απαιτούνται περισσότερα τεστ για να κινηθούν και παρέπεμψε στις εισηγήσεις της επιτροπής των Ειδικών που συνεδριάζουν την Τετάρτη.

Για την υπόθεση του επόπτη υγείας που προέτρεπε αρνητές ασθενής να μη διασωληνωθούν, η κ. Γκάγκα τόνισε πως κάθε φορά που υπάρχει καταγγελία ελέγχεται από το υπουργείο και τους Ιατρικούς Συλλόγους, πως έχουν απομακρυνθεί συνάδελφοι στο παρελθόν και υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις. Έχουμε δει αρνητές της επιστήμης σε όλα τα μέρη τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γκάγκα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Καθηλωμένοι οι μισθοί λόγω ακρίβειας - Έκρηξη ιδιωτικού χρέους στα 406,7 δισ. ευρώ

ΣΕΦ - ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Βγήκε» ο διαγωνισμός για την ενεργειακή αναβάθμιση του φαληρικού σταδίου

Οι κλάδοι που ηγούνται της κούρσας των μισθών και οι «χρυσές» ειδικότητες με αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider