Τα super yachts «ρίχνουν άγκυρα» στην Ελλάδα και τον Σεπτέμβριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα super yachts «ρίχνουν άγκυρα» στην Ελλάδα και τον Σεπτέμβριο
Σε πόλο έλξης των super yachts αναδεικνύεται για ακόμα μία χρονιά η Ελλάδα, καθώς οι θάλασσες της χώρας φιλοξενούν τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό super yacht παγκοσμίως, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.

Σε πόλο έλξης των super yachts αναδεικνύεται για ακόμα μία χρονιά η Ελλάδα, καθώς οι θάλασσες της χώρας φιλοξενούν τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό super yacht παγκοσμίως.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το Bloomberg και τα οποία αφορούν στο διάστημα μεταξύ 20 και 24 Σεπτεμβρίου, στις μαρίνες και τις ακτές της Ελλάδας βρίσκονταν 190 super yachts, φέρνοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ που φιλοξενούν 203 σκάφη.

Η επίδοση της χώρας μας είναι αρκετά εντυπωσιακή ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς πως πίσω από την Ελλάδα βρίσκονται χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Ιταλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, παραμένει σταθερός προορισμός των ιδιοκτητών των super yachts, καθώς τον προηγούμενο μήνα στις ελληνικές ακτές βρίσκονταν 193 σκάφη, αριθμός που αποτελούσε την τρίτη καλύτερη επίδοση σε παγκόσμια κλίμακα, πίσω από την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider