Ελλάδα
19-08-2021 | 15:29

Η ΓΣΕΒΕΕ χαιρετίζει την εκλογή του Γ. Χατζηθεοδοσίου στη θέση του προέδρου της ΚΕΕΕ

Newsroom
Μοιράσου το
Η ΓΣΕΒΕΕ χαιρετίζει την εκλογή του Γ. Χατζηθεοδοσίου στη θέση του προέδρου της ΚΕΕΕ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εξελέγη ομόφωνα ο Γ. Χατζηθεοδοσίου στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η ΓΣΕΒΕΕ χαιρετίζει την εκλογή του νέου προέδρου  της  ΚΕΕΕ. Εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα σε μια ιδιαίτερα και απαιτητική περίοδο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία πάνω στα θέματα που αφορούν τις ΜμΕ.

Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή για το επιχειρείν, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας αλλά και των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, αναλαμβάνω τη βαρύτατη ευθύνη της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό στίβο και στον επιμελητηριακό θεσμό. Πιστός στο θεσμικό ρόλο της ΚΕΕΕ, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της χώρας και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Καμία επιχείρηση δεν πρέπει να μείνει χωρίς έμπρακτη στήριξη αυτή τη δύσκολη ώρα». 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα προβλήματα των επιχειρήσεων δεν μπορούν να περιμένουν και πως απαιτείται να επιλυθούν εδώ και τώρα. «Ξεκινάμε όλοι μαζί την προσπάθεια για μία νέα πορεία». 

Η ΓΣΕΒΕΕ υπογραμμίζει ότι με όλες τις δυνάμεις της θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.