Διήμερο "λουκέτο" στο Jackie O' της Μυκόνου από την ΑΑΔΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Διήμερο "λουκέτο" στο Jackie O' της Μυκόνου από την ΑΑΔΕ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για ξαπλώστρες

Λουκέτο για δύο μέρες μπήκε χθες το πρωί από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο γνωστό beach restaurant, Jackie 'O, στο Super Paradise, στη Μύκονο.

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της, επισκέφθηκαν την επιχείρηση, η οποία μπήκε στο στόχαστρο λόγω προηγούμενων διαπιστώσεων παραβατικότητας την τελευταία τετραετία, αλλά και λόγω ερωτημάτων σε σχέση με ορισμένα φορολογικά της μεγέθη και υποχρεώσεις.

Κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε εκδώσει αποδείξεις για 45 σετ ομπρέλας-ξαπλωστρών, με τιμές ενοικίασης 35 και 45 ευρώ/σετ, συνολικής αξίας 1.675 ευρώ. Η επιχείρηση προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι είχε κόψει ... δελτία παραγγελίας (τα οποία επιτρέπεται να εκδίδονται πριν από την απόδειξη μόνο για προϊόντα εστίασης) και ότι θα έκοβε τις αποδείξεις κατά την αναχώρηση των πελατών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γεωργιάδης: Νέος QR κωδικός για κάθε ιατρείο - Απαγόρευση διαφημίσεων ιατρικών υπηρεσιών στο ίντερνετ

Κατάρρευση των γεννήσεων την τελευταία 25ετία κατά 44% - Υπετριπλασιάστηκαν οι μητέρες άνω των 40 ετών

Το κλίμα βαραίνει - Η δίμηνη άνοδος - Προσπάθεια πώλησης μέσω Goldman

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider