Πουλήθηκε το μοναδικό τεμάχιο του δίσκου «Once Upon a Time in Shaolin» των Wu-Tang Clan

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πουλήθηκε το μοναδικό τεμάχιο του δίσκου «Once Upon a Time in Shaolin» των Wu-Tang Clan
Σύμφωνα με το CNBC, δεν έχει γίνει γνωστός ο νέος κάτοχος του δίσκου που έχει κυκλοφορήσει σε ένα μοναδικό τεμάχιο.

Ένας - κυριολεκτικά - μοναδικός δίσκος από το μουσικό γκρουπ Wu-Tang Clan πουλήθηκε από την αμερικανική κυβέρνηση, τρία χρόνια μετά την κατάσχεση του. Την περίοδο εκείνη βρισκόταν στην κατοχή του «Pharma Bro» Martin Shkreli, ο οποίος φυλακίστηκε μετά από μεγάλο σκάνδαλο ασφαλιστικής απάτης στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNBC, δεν έχει γίνει γνωστός ο νέος κάτοχος του δίσκου που έχει κυκλοφορήσει σε ένα μοναδικό τεμάχιο, ούτε και η τιμή που πλήρωσε για την απόκτηση του. Να θυμίσουμε όμως πως ο Shkreli είχε αγοράσει τον δίσκο σε πλειστηριασμό έναντι 2 εκατ. δολαρίων το 2015.

Σχετική ανακοίνωση των αρχών για την πώληση του δίσκου «Once Upon a Time in Shaolin» αναφέρει πως «τα έσοδα από την πώληση το μουσικού δίσκου θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των χρεών (σ.σ. του καταδικασμένου Shkreli) προς το ταμείο του Forfeiture Money Judgment».

Ο Shkreli, που εκτίει ποινή επτά ετών, βρίσκεται στη φυλακή από το 2017 και είχε κληθεί να παραδώσει το άλμπουμ για να ικανοποιήσει τουλάχιστον ένα μέρος της απόφασης κατάσχεσης οικονομικών και υλικών πόρων συνολικής αξίας 7,4 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider