Σιγκαπούρη: Επαναλειτουργία δραστηριοτήτων, με προνόμια στους εμβολιασμένους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σιγκαπούρη: Επαναλειτουργία δραστηριοτήτων, με προνόμια στους εμβολιασμένους
Η ασιατική χώρα βρίσκεται σε «σκληρό» lockdown εδώ και 2 μήνες και το οποίο οδήγησε σε μονοψήφιους αριθμούς νέων κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες.

Στην επαναλειτουργία οικονομικών και εμπορικών δραστηριοτήτων προχωρά από την επόμενη εβδομάδα η Σιγκαπούρη, με την ασιατική χώρα προκρίνει συγκεκριμένα προνόμια για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ειδικότερα, από τις 12 Ιουλίου ο αριθμός των ατόμων που σε χώρους εστίασης αυξάνεται στα 5 από τα 2 άτομα σήμερα, ενώ θα επιτρέπονται και πάλι οι δεξιώσεις γάμων και οι συναθροίσεις σε εργασιακούς χώρους.

Ακόμα, μόλις το 50% του πληθυσμού της χώρας εμβολιαστεί πλήρως κατά της νόσου -κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη του Ιουλίου-, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων για τη εστίαση και τις μαζώξεις αλλά αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους πολίτες.

Η χαλάρωση των περιορισμών έρχεται καθώς η χώρα βρίσκεται σε «σκληρό» lockdown εδώ και 2 μήνες και το οποίο οδήγησε σε μονοψήφιους αριθμούς νέων κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider