«Να ενεργήσει υπεύθυνα» σε ό,τι αφορά τους θεατές στον τελικό του Euro, κάλεσε την UEFA η Α. Μέρκελ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Να ενεργήσει υπεύθυνα» σε ό,τι αφορά τους θεατές στον τελικό του Euro, κάλεσε την UEFA η Α. Μέρκελ
Μέρκελ
«Να ενεργήσει υπεύθυνα» σχετικά με τη διοργάνωση του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και τον αριθμό των φιλάθλων που θα τον παρακολουθήσουν στο στάδιο, κάλεσε την UEFA η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

«Να ενεργήσει υπεύθυνα» σχετικά με τη διοργάνωση του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου και τον αριθμό των φιλάθλων που θα τον παρακολουθήσουν στο στάδιο, κάλεσε την UEFA η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας που έχουν ανακύψει λόγω της εξάπλωσης στην Μεγάλη Βρετανία της παραλλαγής «Δέλτα» του βασικού στελέχους του νέου κορονοϊού.

«Ελπίζω ότι η UEFA θα ενεργήσει υπεύθυνα σε ό,τι αφορά τους αγώνες του Euro. Δεν θα ήθελα να δω εκεί γεμάτα στάδια και στηρίζω κάθε προσπάθεια που καταβάλλει η βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλει τα αναγκαία μέτρα υγιεινής», δήλωσε η κυρία Μέρκελ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία από την πλευρά της εξέφρασε την ανησυχία της για την εξάπλωση της παραλλαγής.

Η καγκελάριος υπενθύμισε ότι για όσους επιστρέφουν στην Γερμανία από την Μεγάλη Βρετανία ισχύει η υποχρέωση για παραμονή σε καραντίνα 14 ημερών και με την ευκαιρία εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει κατορθώσει να έχει ενιαία αντιμετώπιση των ταξιδιωτικών κανονισμών. «Αυτό τώρα πληρώνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider