Απείλησαν οι Anonymous τον Έλον Μασκ;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απείλησαν οι Anonymous τον Έλον Μασκ;
Ο Έλον Μασκ έχει «καταστρέψει ζωές» μέσω των ανεύθυνων αναρτήσεων του στο twitter, υποστηρίζει βίντεο, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για την ομάδα των Anonymous.

Ο Έλον Μασκ έχει «καταστρέψει ζωές» μέσω των ανεύθυνων αναρτήσεων του στο twitter, που έχουν αναστατώσει τις αγορές κρυπτονομισμάτων, αναφέρεται σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο το Σάββατο και φέρεται να προέρχεται από την ομάδα των Anonymous.

Το τετράλεπτο βίντεο, που επιτίθεται στον επικεφαλής της Τesla καθώς είναι «ακόμα ένας πλούσιος ναρκισσιστής που είναι απελπισμένος για προσοχή» και θέλει να τρολάρει συνεχώς τις αγορές, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

«Εκατομμύρια επενδυτές βασίζονταν πραγματικά στα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα για να βελτιώσουν τη ζωή τους», αναφέρει στο βίντεο ένα άτομο, με μάσκα του Guy Fawkes. «Φυσικά, ανέλαβαν την ευθύνη όταν επένδυαν και όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τη μεταβλητότητα στις αγορές crypto, αλλά τα tweets σου αυτή την εβδομάδα δείχνουν μια σαφή έλλειψη σεβασμού για τον μέσο εργαζόμενο», αναφέρεται.

Αν και οι δημιουργοί ισχυρίζονται ότι είναι οι Anonymous, δεν είναι σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από το βίντεο, καθώς οι δύο πιο δημοφιλείς λογαριασμοί των Anonymous στο Twitter (@YouAnonNews και @BscAnon) το έχουν αρνηθεί. Ωστόσο, ένας τρίτος λογαριασμός των Anonymous, (@YourAnonCentral) ανέφερε ότι το βίντεο είναι πράγματι της ομάδας τους.

Το κανάλι Anonymous YouTube, στο οποίο δημοσιεύτηκε, έχει μόλις δύο βίντεο, που δημοσιεύτηκαν πριν από έξι μήνες, και 164.000 συνδρομητές, σε σύγκριση με τον λογαριασμό Anonymous Official, ο οποίος έχει εκατοντάδες βίντεο τα τελευταία 9 χρόνια και 3,5 εκατομμύρια συνδρομητές.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider