Ελλάδα
07-05-2021 | 12:54

Delphi: Πέντε πρωθυπουργοί των Βαλκανίων στο Ζάππειο Μέγαρο

Newsroom
Μοιράσου το
Delphi: Πέντε πρωθυπουργοί των Βαλκανίων στο Ζάππειο Μέγαρο
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με την παρουσία πέντε πρωθυπουργών πρόκειται να διεξαχθούν οι εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών από τις 10 έως τις 15 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

Οι τοποθετήσεις τους αλλά και οι άτυπες συναντήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναφέρει το δελτίο Τύπου, καθώς και οι πέντε παίζουν σημαντικό ρόλο στις ισορροπίες της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας στην περιοχή. Με αφορμή το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Zoran Zaev. Στα πάνελ του Φόρουμ συμμετέχει και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, αλλά και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και διπλωμάτες, όπως ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey Pyatt.
Οι συναντήσεις αυτές γίνονται περισσότερο ενδιαφέρουσες, συνεχίζει η ανακοίνωση, καθώς στην Αθήνα θα παρευρίσκονται στις ίδιες ημέρες οι πρωθυπουργοί των Μαυροβουνίου, Zdravko Krivokapić, Σερβίας, Ana Brnabić, Σλοβενίας, Janez Janša και Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Milorad Dodik.

Στην ιστοσελίδα του Φόρουμ (www.delphiforum.gr) μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Φόρουμ καθώς και τους 1000 και πλέον επιβεβαιωμένους ομιλητές από την  Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η παρακολούθηση του online Φόρουμ είναι ελεύθερη με εγγραφή στο delphiforum.gr/register  
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.