Γιάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η υγεία του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιάννης Αγγελικούσης: Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η υγεία του
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Γιάννης Αγγελικούσης υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο μεγαλοεφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, μεταδίδει το protothema.gr. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία αφού πρόκειται για την κορυφαίο ιδιώτη πλοιοκτήτη του κόσμου.

Η κόρη του Μαρία Αγγελικούση η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε αργά χθες το βράδυ:

«Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ».

Ο Γιάννης Αγγελικούσης έχει δώσει το δακτυλίδι της διαδοχής στην κόρη του Μαρία, παραμένοντας όμως ενεργός στα ναυτιλιακά δρώμενα.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η Μαρία Αγγελικούση, αναλάμβανε όλο και περισσότερες αρμοδιότητες στην επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό δημιούργησε τον δικό της διοικητικό κύκλο και αποφάσισε να απομακρυνθούν κορυφαία διεθνώς στελέχη που συνέβαλαν ως συνεργάτες του πατέρα της, Γιάννη, στην γιγάντωση του Ομίλου τα τελευταία 40 χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider