Στα 51,4 εκατ. δολάρια το ποσοστό του ΛεΜπρον Τζέιμς στην Liverpool

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα 51,4 εκατ. δολάρια το ποσοστό του ΛεΜπρον Τζέιμς στην Liverpool
Το ποσοστό 2% του ΛεΜπρον Τζέιμς στην Liverpool FC πλέον ανέρχεται σε 51,4 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση της KPMG.

«Πιο ενεργό ρόλο» στη διαχείριση της Liverpool FC αναλαμβάνει ο διάσημος μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς, οι οποίος είναι συνέταιρος στην Fenway Sports Group (FSG) με ποσοστό 2%.

Συγκεκριμένα, ο αστέρας του NBA, επένδυσε 6,5 εκατ. δολάρια στην FSG το 2011, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο μικρό ποσοστό τόσο στην βρετανική ποδοσφαιρική ομάδα Liverpool FC, όσο και στην ομάδα μπέιζμπολ Boston Red Sox.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η FSG βρίσκεται σε φάση μίας φιλόδοξης επέκτασης της δραστηριότητας της. Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα προχώρησε την έγκριση μίας συμφωνίας αξίας 750 εκατ. δολαρίων με την RedBird Capital Partners.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κεφάλαιο αυτό θα αξιοποιηθεί για την αγορά νέων αθλητικών franchise, καθώς και την ενίσχυση των δύο αυτών μεγάλων ομάδων.

Το ποσοστό 2% του ΛεΜπρον Τζέιμς στην Liverpool FC πλέον ανέρχεται σε 51,4 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με πρόσφατη εκτίμηση της KPMG.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider