Μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ στην Ελασσόνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ στην Ελασσόνα
Την επίλυση κάποιων... λεπτομερειών και εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με το έργο κατασκευής της Σιδηροδρομικής Στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, φέρεται να έσπευσε να δρομολογήσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ. 

Την επίλυση κάποιων... λεπτομερειών και εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με το έργο κατασκευής της Σιδηροδρομικής Στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, φέρεται να έσπευσε να δρομολογήσει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρ. Βίνης. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δείχνοντας αντανακλαστικά και ευαισθησία, φέρεται να έδωσε εντολή ώστε μηχανικοί της ΕΡΓΟΣΕ να σπεύσουν στην δοκιμαζόμενη από τους σεισμούς περιοχή της Ελασσόνας, ώστε να βοηθήσουν όπου χρειαστεί με την εμπειρία τους και την τεχνογνωσίας τους.

Η ΕΡΓΟΣΕ προχωρά το επενδυτικό της πλάνο σχετικά με τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας και μάλιστα, προ ημερών υπογράφτηκε η σύμβαση ανάθεσης του έργου κατασκευής της Σιδηροδρομικής Στάσης στο Νέο Παντελεήμονα Πιερίας (Α.Δ. 752), συμβατικού τιμήματος 801.561,78 Ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.), το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ταμείου Συνοχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020».

Ωστόσο, φαίνεται να απέμεναν… κάποιες λεπτομέρειες που «έκλεισε» ο επικεφαλής του ομίλου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider