Ελλάδα
22-02-2021 | 12:29

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Σπ. Μπιμπίλας - «Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη»

Newsroom
Μοιράσου το
Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Σπ. Μπιμπίλας - «Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο κ. Μπιμπίλας, που κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εισφέρει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ, παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ.Μπιμπίλας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη». Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για "το τι έφερα και τι δεν έφερα", σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Στο μεταξύ, μέχρι την Τετάρτη θα κρατείται στην ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση από το Σάββατο. Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.