Ελλάδα
19-02-2021 | 16:12

Έτοιμες προς παράδοση οι πρώτες εργατικές κατοικίες στον Δήμο Ελευσίνας

Newsroom
Μοιράσου το
Έτοιμες προς παράδοση οι πρώτες εργατικές κατοικίες στον Δήμο Ελευσίνας

Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να παραδοθούν οι πρώτες 40 εργατικές κατοικίες στην παραλία της Ελευσίνας. Είναι ένα θέμα που εκκρεμούσε από το 2011, ενώ σύντομα αναμένεται να παραδοθούν και οι υπόλοιπες. Μάλιστα, ο δήμος προχωρά ήδη σε δενδροφυτεύσεις στον περιβάλλοντα χώρο των εργατικών κατοικιών, προκειμένου να αποδοθεί άρτιο το έργο.

«Η συνάντησή μας με τον διευθυντή τεχνικών έργων του ΟΑΕΔ κ. Καρβούνη και η σύσκεψη εργασίας που είχε προηγηθεί με τον διοικητή κ. Πρωτοψάλτη, είναι η απόδειξη ότι όπου υπάρχει πολιτική βούληση υπάρχει και τρόπος», δήλωσε ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και συνέχισε:

«Από την πρώτη ημέρα που ζητήσαμε τη στήριξη των συμπολιτών μας, δεσμευτήκαμε ότι το ζήτημα των εργατικών κατοικιών θα είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες. Έτσι, όλο αυτό το διάστημα πιέσαμε όσο μπορούσαμε, απευθυνθήκαμε στο υπουργείο Εργασίας και στον ΟΑΕΔ, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Και αυτό έγινε. Οι 40 πρώτες κατοικίες παραδίδονται τον Μάρτιο και σύντομα και οι υπόλοιπες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.