Διεθνή
14-02-2021 | 10:44

Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με τον Νετανιάχου

Newsroom
Μοιράσου το
Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Αναστασιάδης - Συνάντηση με τον Νετανιάχου

Στο Ισραήλ μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας. Κατά την μονοήμερη επίσκεψη εργασίας του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν και τον Πρωθυπουργό της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, κατά τις συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας θα συζητηθούν θέματα που άπτονται, ανάμεσα σε άλλα, των εξελίξεων στο Κυπριακό, των διμερών σχέσεων, της επικρατούσας κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο και της συνεργασίας Κύπρου - Ισραήλ με στόχο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και θέματα που αφορούν τους τομείς της Αμυνας, της Ενέργειας και του Τουρισμού.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο υπουργός Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμυνας και ο υφυπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσουν χωριστές συναντήσεις με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.