Τελευταίες ώρες αγωνίας για τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι τακτικές κρίσεις του Σώματος.

Σε ότι αφορά τους αντιστράτηγους, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μία αποστρατεία όπως «ακουγόταν» εδώ και καιρό. Ο λόγος για αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, ο οποίος ολοκλήρωσε μία διαδρομή 39 ετών αρχικά στην Χωροφυλακή και στη συνέχεια στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ του απονέμεται ο τίτλος του επίτιμου Επιτελάρχη. Τους τελευταίους μήνες ο κ. Ντζιοβάρας υλοποίησε το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Σώματος από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων, αποκομίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και τη συμμετοχή (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

  • Ανδρέα Δασκαλάκη
  • Κωνσταντίνο Σκούμα
  • Κωνσταντίνο Λαγουδάκη

Ευδόκιμα τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του τον Παναγιώτη Ντζιοβάρα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Προϊσταμένου Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Πηγή: Reader.gr