Προς αναζήτηση νέας κατοικίας η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προς αναζήτηση νέας κατοικίας η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ

Τη νέα τους κατοικία, μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, φαίνεται ότι αναζητούν στη Φλόριντα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, παρότι υπάρχουν οι φήμες που θέλουν το τέως «πρώτο» ζευγάρι των ΗΠΑ να μετακομίζει στο ιδιωτικό κλαμπ που διαθέτει ο Τραμπ στο Mar-a-Lago.

Σύμφωνα με το Page Six που επικαλείται πηγή κοντά στο ζευγάρι «η Μελάνια και ο Ντόναλντ μιλούν με μεσίτες για την αγορά σπιτιού στο Μπαλμ Μπιτς ή κοντά σ' αυτό, καθώς ο χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή τους στο Mar-a-Lago δεν είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να υπάρξουν προστριβές».

Την περίοδο αυτή το ζευγάρι περνάει της διακοπές τους στο Mar-a-Lago, και σύμφωνα με την ίδια πηγή: «Η Μελάνια διακοσμεί το διαμέρισμά τους... το οποίο διαθέτει ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, καθιστικά και γραφεία», ενώ σύμφωνα με το περιοδικό People ο χώρος ανακαινίζεται, επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται.

Υπήρξαν αναφορές ότι το Mar-a-Lago δεν μπορεί να είναι η μόνιμη κατοικία του ζευγαριού, λόγω μιας συμφωνίας που έκανε ο Τραμπ πριν από χρόνια για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό κλαμπ.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider